Mi_O skin美容黑店

44 回覆
10 Like 0 Dislike
本人以前淨係做過啲好平既facial(1/2次) 今年27開始骨膠原流失見 ig有間叫mi_o skin好多followers咁 就想join佢個BTL試下 但我今日冇join plan兼成肚氣
.
1. 去前佢地CS話會有部機check我皮膚綜合分數 睇完會配合我皮膚問題 先做對應療程 但上到去個治療師叫我入房 sell 我join thermage 一黎就叫我買39600 sell左我半個鐘左右
.
2. ⁠我入房開始做療程 結果full mask 15分鐘 而真正做BTL 10分鐘都冇就完左 但CS聲稱係做1.5-2個中 所以呢2個鐘大部分係sell我既
.
咁其實如果我比正價(講緊3000幾差唔多4千一次)之後每次都淨係做BTL 10分鐘 咁邊個會join? 同埋我覺得一啲效果都冇 唔知係治療師做得hea定點
.
個治療師都冇幫我做MBTI 又點知我皮膚岩做啲咩呢 一黎就sell thermage 真係岩我?
.
最後條bitch治療師知我咩都唔join黑面黑到 啲語氣西到爆 係我厚面皮硬住頭皮叫佢先幫我做機check皮膚綜合分數 同埋啲贈品
.
大家又有咩慘痛經歷?
本來就係呃錢既行業
你岩
我做完之後硬住頭皮拎贈品,佢先比張贈品既收據我。係冇今次facial既單
冇影部機佢勁快推入黎,真正做Exion 10分鐘都冇,條治療師就推走左部機
Ig : (miiohk.official)

你係唔係識睇
咁仆街嘅美容院一定要推爆最撚憎啲美容院sell sell sell,你做嘅成個過程俾人舒適+仔細,根本啲人都會自願買㗎啦,乜都未做就sell9人,鬼知你掂唔掂
冇join 佢話原價每次3000幾差不多4千 即日join有6折 一定要買12次 話之後join就得番9折
但佢勁hea每邊碌左幾下咁就收工 同埋佢話每次都係佢幫我搞 我又見唔到咩效果 就算 又only CWB/central分店先有呢部機
黃店嚟 體諒下
係囉 我上網睇thermage係35歲以上先岩做 我27 佢根本就昆我 仲要話個皮膚分析機係比join左療程既人用
咁你之前join左啲乜同用咩料咩價位分享一下
未去過美容院
細個同fd玩過1/2次針清 今次咁大個人第一次去
咁你無損失呀而且仲未爛面
希望大家去返啲單次收費,唔好助長香港美容院歪風
個人認為打pico嫩膚幾好
要搵四大pico機做
雜嘜pico唔好做
有冇邊間推介
Ching 你當你自己去做spa? 做醫美做一部機可以做到2個鐘我聽都未聽過,你要即時效果去整容快啲。
人地又無㩒撚住你唔比你走,定你嫌貴唔憤氣啊?
咁你一定好有錢成日課金啦
做醫美預左貴,燒錢野黎㗎喎!仲要每part同你計,你唔係以為比咗小小錢就包全臉包頸包全身啊?
多謝你提醒我呢啲窮L呀 不過你離曬題 睇下原文先啦
定其實你係個條治療師呀
而家好多美容院都話自己單次唔sell
一瞓上床你隻耳仔唔洗休息
叫做無咗入房呢part囉
唔買佢介紹嘅療程/唔買下次嘅treatment都係比人黑面+有說話聽咁送出門口
所以係香港做facial真係貼錢買難受
我一路覆緊你point 2喎
未做移英撚前,我都幫襯過3間。第一次上去你想做A通常都sell埋你B,所有sales行業都係咁,態度嘅野好主觀,無野好討論。我嘅經驗係真係覺得貴就話貴,唔好同佢地拉据又充大頭。你怕會受氣又薄皮又怕比人搵笨咪搵朋友介紹,醫美真係預左貴,平嘅你都怕係假。唔洗係美容雞都答到你
Thermage韓國做平好多,仲要係醫生做,有埋麻醉加口服止痛藥。打足效果。仲送botox針。香港治療師做俾唔到效果
麻膏先啱
無嫁一係就唔去
或者慶幸無左一千而唔係比左成萬蚊用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞