李家超:「 熊貓有男有女 體態強壯優雅 非常吸引 ,現在心情激動!」

119 回覆
6 Like 123 Dislike
隨團的有漁護署署長黎堅明、海洋公園主席龐建貽,及文化體育及旅遊局局長楊潤雄等。他們先探望基地的大熊貓,其中一隻是雌性大熊貓娥眉,期間下起大雨,娥眉不時入室內避雨,又探頭出來覓食。

行政長官李家超表示:「好多隻(大熊貓)、都是非常吸引的,有男有女,體態亦有強壯的、有優雅的,大家看到吃東西時動態似乎很享受,我們一來到就特別開心,相信一對大熊貓來港時,我們香港市民看到,一定好像我現在心情一樣,既激動、又親切,又希望和牠們有更近距離接觸。」

https://news.tvb.com/tc/local/668bb1f7b518d190a031af32/%E6%B8%AF%E6%BE%B3-%E6%9D%8E%E5%AE%B6%E8%B6%85%E8%A8%AA%E5%9B%9B%E5%B7%9D%E5%95%86%E5%A4%A7%E7%86%8A%E8%B2%93%E8%B5%B4%E6%B8%AF%E5%AE%89%E6%8E%92-%E6%9C%89%E5%85%A7%E5%9C%B0%E9%81%8A%E5%AE%A2%E7%A8%B1%E5%A2%9E%E5%8A%A0%E4%BE%86%E6%B8%AF%E6%97%85%E9%81%8A%E6%84%8F%E6%AC%B2
個腦都係裝埋果啲嘢
超仔好叻叻喎,知道熊貓有分公乸
即刻想執返劑?
好多隻
非常吸引的
有男有女
強壯
要俾錢睇銀包都唔開心啦
不如丟佢地去動植物公園算?
唔係男就女架啦,唐氏有無得食藥?
可以睇熊貓點樣追女仔
聲音嬌 聲聲低叫
長夜裡不再寂寥
搖動你小纖腰 輕輕的跳
明目似火花水晶反照

夠晒俏 夠哂照

輕輕嬌軀多麼雪白 看到眼火瞟
不穿衣衫多麼俏 體態好嬌小
纖纖的腰多麼軟滑 我要再抱這腰
徘徊床邊嬌態萬般俏
越嚟越尊敬李sir,由佢三句不離黃賭毒呢點,就睇得出佢係一個好警察

啲熊貓應該無16歲
優雅形容熊貓真係第一次聽
係小學咁樣答應該會扣分
原來阿超之前冇見過熊貓。
超哥幾時幫佢含撚
人獸
佢啲形容好kam

:嘩,好棒喔,有男的有女的有壯實的有苗條的
心諗臭到仆街
睇到扯旗?
「舞會有男有女,體態有強壯的、有優雅的,非常吸引,心情激動 ! 」
海洋公園嗰幾隻一定係唔強壯唔優雅又唔吸引喇
咁近 但佢任內一次都冇去過
對住熊貓硬左?
超哥想玩人獸
果然識食
搵一種連自己都唔識照顧自己既生物黎做國家象徵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞