原來沙維都係朗狗仔 話歐國盃難踢過世界盃

52 回覆
11 Like 14 Dislike
中風有你份
收嗲啦 弱智仔
似你弱智多啲

(你同獵鹿手已經算花迷入面比較清醒)
基亞連尼話因為大家都熟路
而且實力相對接近
冇大比數交易

"The Euros is much more balanced," Giorgio Chiellini, who was part of the reigning champion Italy squad and will be a FOX analyst for the tournament, told me. "It is harder because your opponent really knows you and how to play against you. But in one sense, a little easier because you know them.

The most lopsided scoreline ever seen at the Euros is five goals, which has happened on five occasions. The World Cup has witnessed six instances of wins by eight goals or more, with three seven-goal victories coming this century.
唔好講咁多 邊個係弱智 入嚟睇po嗰啲自然心中有數
花迷數學又唔識 地理又唔曉

屈dee佢係連登開壇時已經出名tvb打手
應該冇人會蠢到懷疑佢係我分身
如果唔係分身咪就係你啲庇護工場工友囉
發覺花迷只識spin
駁唔到拎過晒世界盃同歐國盃嘅沙維
In the World Cup, with all respect, you can face Honduras or Saudi Arabia.

我有比錢佢佢仲嫌少

唔係你地人型蜈蚣班院友互含
咁又冇人叫阿根廷放水比沙地大哥
撚鳩一班朗狗仔以為美斯會一早出局
葡萄牙踢歐國盃話就話出副選
但都擺c朗出黎
輸埋比格魯吉亞
歐國冇弱旅

點睇沙維個句
Btw 屈dee之前唔反美唔反朗的
我反伊卡迪 簡稱反伊
真的假不了 假的真不了
預言得太準
美斯咪反伊卡迪
咪懶醒啦
係人都知會發生嘅野
隔左一日 花迷都唔識駁沙維
沙維: 好難架歐國盃, 不過我輕鬆贏咗兩屆
世界盃易啲架, 不過我贏得一屆

零說服力, 都唔知講乜春
你想迫撚死人咩 留返啲討論空間得唔得
咁麥巴比都講歐國盃更難
夠說服力未
乜佢有咁講咩?
有個post吹到美洲盃難踢過歐國盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞