【愛奇藝】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCIX

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
兩個正中堅 加4個萬能插 夠唔夠用?
同埋阿狗中堅要有好強嘅上搶能力
即係壓住人哋半場黎猜嘅嗰陣搶second波
鬥速富安應該唔會輸
但如果遇到下欄,東尼大哥呢類前鋒
富安真係會頂唔到
最好賣晒佢套現
50m買左新人一定排先過佢地
呢兩個唔走都無得出,坐到完約/等解約only
孫繼海印象中都多傷架
可以搵派大哥打右閘
我中國人睇跌打好快冇事
saka 打LB
龍蛇開埋d咁既標題 真係抵比達蛇掟上看台看住d袋
本身左閘
係博洛比人改造打中堅
算把啦,唔會簽到
人工咁貴 預左唔會買架啦
真高咁既防守能力同身型 好難踢到6號
其實依家富安踢左閘助攻力唔比真高弱
如果真高留隊真係唔好再踢左閘 唔知推到佢再前啲 同奧隊輪換得唔得唔洗踢死奧隊
翼其實巴丁有番態嘅話都可以靠兩翼同奧哥似入多啲波 係睇下新左閘幫唔幫到左路進攻 翼或者前鋒買其中一個都叫勉強頂到 宜家個問題似乎係市場上都無咩阿狗睇得上眼嘅人 一係就刮刮樂
得包大人頂到
影都還可以
唔好話真高踢6 踢8都踢唔到啦
先唔講其他 單係體力條已經踢唔到
所以我會揀真高走
真高邊有無限體力迫搶 國家隊連左閘位都無正選 佢其實有啲似沙哥 但佢又無長傳轉邊 呢啲淨係有球在腳先踢得好嘅球員其實好難用 一係就放佢前插 但佢上左去一比人打反擊就gg
⮕ Son's best season: 32 goals + assists
⮕ Bale's best season: 41 G+A
⮕ Mané's best season: 29 G+A
⮕ Hazard's best season: 38 G+A
⮕ Sterling's best season: 37 G+A
⮕ Robben's best season: 32 G+A

What if I told you that Alexis Sanchez's best season was WAY BETTER than all of them? 48 goals + assists in 2016-17 with Arsenal 🤯🤯

STREETS WON'T FORGET HIS GUNNER DAYS 🇨🇱⚡
踢走真高係咪即刻比人爆閘迫害烏克蘭人
賣俾佢地
派對都唔買?
原來奇異果對曼城冇輸過 0失球
好唔捨得佢
真,而且本身就要成長,要放就放辛真高,奇異果可以夾富或天霸做後備中堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞