有冇人一見到港產片有阿冰就唔會睇?

228 回覆
1223 Like 657 Dislike
笑到仆街
點樣無point法 你不如冷靜啲理性啲先啦
又話無人認得佢又話以為佢啱啱嚟
個個都以為有人接?下 事實係好多人行過都唔接
你公司有個職位係專接外賣?唔係就係你老母呀嘛?

你依啲所謂嘅粉絲一見到人講自己鐘意嘅唔好
就開始玻璃心 sorry呀
我冇諗過佢哋啲小學生喺依方面都需要呵護
但係我勸你都係冷靜啲,有邏輯諗吓先啦
唔係好明點解d人話佢靚
只可以話係普通
身材又普通
性格好港女
我覺得最大獲係果個阿冰一開始唔知係比左錢定咩
好撚多人係咁讚佢靚女 讚到佢依家覺得佢自己真係好撚靚女
呢下大撚獲
因為個日唔只叫外賣會上去囉
班on9根本唔肯定人哋身份又唔識問囉
咁係佢哋柒
但你上面講到「叫外賣仔企5分鐘」
證據呢 你講到佢哋特登罰人企咁

你條On9仔老屈唔撚使本仲好意思吠
只要有MIRROR 任何一個,都唔會睇套戲
年少日記好睇喎
反而覺得佢做戲對眼完全冇神 交唔到戲
全部靠木起個咀

利申冇睇一人婚禮 有睇年少日記同填詞L
有時d戲講明係屌薯茄有份都話可以迫

有d係無預警出黎客串(例如死屍死時44)
你老味一出現就feel到陣鳩味同唔認真
成場戲比佢地搞柒晒
你識咩
佢哋話係爛片就係架啦
一人婚禮
呀冰不嬲賣樣
笑死 咁就叫公關災難

我唔信呢個世界會有人特登唔拎外賣 貪外賣凍d好食d?
我都唔信真既外賣仔會on99企係到
一早放低走撚左啦
成班網絡判官係到屌條片根本冇發生既野
下 而家佢哋因為佢係林家謙先覺得失禮咋喎
你咁撚唔冷靜唔理性好難同你溝通喎呀嬋
或者呢啲就係小薯茄fans嘅質素
因為成件事真係淨係待薄左林家謙
咪覺得對林家謙唔住
成件事有冇任何一個外賣仔不被尊重?係冇喎
待薄林家謙=哦!平時唔尊重外賣仔
想問係咩邏輯???
重點係唔睇字幕唔會知佢講緊乜
有獍狗都唔會睇

咩叫唔信真嘅外賣仔會戇鳩鳩企喺度?
外賣仔係機械人嘅名 全部人同一個處事方法?
佢哋話冇人認得林家謙喎,咁點樣待薄法呢?
咁事實係咪有發生小薯茄唔尊重外賣仔?
edan 做歐陽炳強即刻唔想睇
成條片咪就係以為佢係外賣仔所以冇人理囉
你咩事啫究竟?
你係理解能力有問題定中文差?
一定低質 唔睇都知
唔認得 咪搞到冇招呼⋯⋯
原來你連呢樣都睇唔明
咁我唔討論落去 失禮晒唔好意思🙌🏻
好心youtuber就安份守己啦
一係就自己開戲做出成績先再諗入娛樂圈

你有冇見荷里活搵youtuber拍野?
所以咪話佢唔尊重外賣仔囉,你係咪弱智㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞