Anson Lo生日 粉絲擲七位數搞無人機表演

19 回覆
12 Like 8 Dislike
Anson Lo生日 粉絲擲七位數搞無人機表演

男團MIRROR在香港擁有極高人氣,除了每次出動都引來大批鏡粉支持之外,每次成員生日粉絲更加會大陣仗在香港各處舉行大型慶祝活動。繼4月姜濤生日有「姜濤灣」之後,昨日(7日)Anson Lo(盧瀚霆)亦迎來29歲生日,其粉絲後援會昨晚就在西九文化區上空,準備了以「SoaR」為主題的無人機表演為偶像慶生,令Anson Lo成為香港首位無人機匯演的藝人,據知整個表演擲資百萬港元!

近2,500位神徒聚在西九,為偶像慶生。(圖:星島日報)

活動吸引約2500名「神徒」(Anson Lo粉絲名稱)參加,現場粉絲更齊齊穿上粉紅色衫及高舉粉紅燈光的燈牌,令西九變成一片粉紅海。表演準時在八時半開始,當無人機慢慢升上上空時,神徒們已經開始歡呼,而無人機先後砌出2024.7.7、盧瀚霆、Anson Lo Happy Birthday等字樣,最亮眼的是一個Anson Lo頭像剪影,非常有心!整個表演長達12分鐘,最後更以Anson Lo的簽名及手寫Thanks You作結尾,而在場參與活動的神徒更在西九大合唱生日歌兼齊齊大叫「盧瀚霆,我愛你,生日快樂」。

Anson Lo原來專誠帶埋家人出海,欣賞粉絲為他準備的生日活動。(圖:ansonlht@IG)

壽星Anson Lo當晚亦於社交平台公開自己跟家人坐在遊艇上,觀賞無人機匯演的照片,更對住表演方向派心兼瘋狂拍照,認真錫粉絲。Anson Lo表示:「很幸福的一個晚上。#謝謝你們 #教父教母教姐都很開心」

仲不停影相留念,非常珍惜粉絲的付出。(圖:ansonlht@IG)
尋日見到勁撚多正女著住件粉紅tea應援
整容屎忽鬼都咁多人支持?仲癲過真理教徒
屌你老味而加行多兩步都熱到濕撚哂呢條撚屌仲著長袖係咪有撚病
點會係無人gay呀
佢咪gay囉
屌你老母,30幾度仲著長袖
明星好似全部唔怕熱(除左伍佰)
屌你老母睇古裝劇勁猛太陽都可以汗都無滴點做到
過晒氣
屌 整容死人妖
男定女嚟
anson 可能心諗:「成班傻西, 不如直接將 七位數過落我既銀行戶口到, 好過搞咩無人機表演, 我一蚊都收唔到既」
貼晒冰貼係身啦,你以為佢基到用屎眼排氣散熱咩。
直接送層樓俾佢仲好
睇錯粉紅bra
無人機公司真係fat fat
上弦真係勁下弦好多
教父教母
教到佢每日厚妝
d 粉勁厚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞