連續兩胎都係女嘅家庭點消化呢件事?

215 回覆
28 Like 1084 Dislike
阿蘇boy
今時今日仲有d咁嘅封建垃圾思想
原來男女性交女方係無enjoyment?
窮就一定女著數,因為有十幾二十條狗公一齊包養你個女。
但有錢未必,有錢十幾二十條狗公夾埋貨金嘅錢都唔及你收入十分一
幾時有3個咁多
你成日出鳩post都俾人屌啦
個女改名婷婷
幾百萬笑死

你顧掂自己先啦
負皮又唔駁我,真話係難聽,生個女廿幾歲有仔一定痴到條仔實一實,除非les/無性戀
笑死諗起個大學同學係孻仔,佢有三個家姐,佢話屋企成屋都係胸圍
就算賭王都俾左個最叻既女打骰

生個呢d出黎就好笑
收得幾多
成班話生仔=廢老觀念,你收禮金咪一鳩樣
生女就肯定外嫁(話入贅你咩身份先得㗎),生仔唔係話養兒防老, 但起碼你有咩頭暈身㷫,仔舊錢肯定多過女,(唔好話咩唔孝順,男女都一樣)除非個女婿係食軟飯
女先繼承得老豆DNA多,咁咪代表個外孫會繼承女婿多D囉
我對於「祖宗18代,斷喺我呢個九代單傳手上」感到無上光榮 丁屋祖屋都無我份
死之前洗晒佢啦,傻鳩

咁辛苦做嘢,留啲錢嚟等仔女同埋黐過嚟嘅人做廢柴

錢又帶唔走
你呢啲控制慾強,人哋人生下半場都要管先擔心啫

根本仔女都好,你盡心盡力培訓佢頭18年

佢大咗根本唔會行差踏錯或者唔孝順你

同埋人哋人生條路想去邊,做乜嘢,都係佢哋嘅自由

好心啲亞洲老竇老母就唔好扮晒mentor program去到幾廿歲都仲要管啦

早幾年聽老竇老母講結婚就要買樓嗰啲,而家就一褲都係負資產
我睇返D親戚,老左多數肯照顧你睇你既多數係D女
識人三個女
再追
結果孖女
老一輩都話:
生女坐酒樓
生仔坐樹頭
呢個年代豬閪都大把兵,真係唔洗擔心
係賺到夠洗有餘定大富大貴嘅分別姐
仲要英女王其實係女人
你老豆生你出嚟咪都係都係日日俾人屌
乜撚嘢益人 你生個女出嚟個女唔係你嘅 留啲錢俾個女唔得嘅 有你呢啲老豆真係慘 21世紀仲會重男輕女 一出世就大細超 有埋個細佬仲慘 肯定乜嘢父愛都無死返清朝啦撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞