I/A 足球game EA SPORTS FC Tactical (4) 大哨 朗拿度

491 回覆
0 Like 1 Dislike
個tg group做乜鳩
突然收左皮?
我都想知,見多咗個新Admin 之後就俾人踢左我出嚟
睇discord
係連個新admin都踢走埋
一直都相安無事,一換咗佢去管理就攪成咁⋯
咩料 冇啦啦就收左皮
雖然我係小薯仔,但我曾經都係連登出過分力,係度講一聲先
事關懷疑係因為公會戰出現紛爭,有人del左個group/set左做private/del 埋個tg acc 所以個group係無左
睇下有無人會籌備一個新既tg group
不過我希望有新admin/聯合幾個唔同公會既admin接手,真係傾唔埋既,就大家係連登公開傾,順便推post
似乎有新人接手之後,想統一番咦隻Game嘅發聲渠道(Facebook 、YouTube、Discord之類)
所以索性將難以管理嘅Telegram 摧毁,方便做大台/帶風台

*純粹個人猜測,不喜勿插
個youtuber post佢直播話公會戰有人打假波
但其實個group都冇咩人理個公會戰
之後有個冇見過既admin 講英文話俾個admin 佢做
過一陣個group就寫private左,再之後就冇埋個group
最大嫌疑覺得係個講英文admin或者個youtuber
個Admin 平時都潛開水,冇乜動機要對個group做啲咩
相反另外嗰個就相當有嫌疑⋯
就係潛開水突然浦頭先奇怪
YouTuber應該無乜動機要咁做,佢寧願有多個地方宣傳好過。
個group之前都奇奇怪怪,洗過msg兩次。而家成個無埋
想知係咪owner先可以del group? 定admin都可以
我都覺 佢個台講埋英文都霉到得十幾個人睇
除非為左製造話題谷個台,唔係都冇必要炸group
而且係個group owner突然浦頭塞個admin俾佢做
幫隻game維穩而炸group既更加唔會關個youtuber事
佢依家篤鳩人打假波 而我見discord班admin都話調查緊,叫緊人提供證據
定hotspur你開左先,其他公會有興趣就派人搵你申請做admin。
又速龍 技CAM
痴線 又係狂出中前場 幾時肯出左閘
龍門仲多過後防
曼cam可能又foden
hea game都上曬火咁癲?
Maldini
zambrotta
cisbro好似唔係打假波果兩隊既人
我覺得係lion rock同konger兩班仆街唔想比人傾單野
先索性剷group
我記得owner係konger既人黎
玩隻game都搞到咁
而家上discord舉報成功仲有TP收
成班人去搵konger lionrock點打假波,呢獲真係柒出國際
好心,仲要用埋呢d公會名
cisbro 係Skyone
個group無記錯係咁:
Owner:Galactic repairman (唔知有無玩隻game)

admins:
正西西 (Skyone)
Owen (Kogner)
Kelolo (棄左)
G9M (Konger)
Cisbro (琴日關group前)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞