巴哈 杖與劍的魔劍譚 7 月 7 日開播

499 回覆
10 Like 8 Dislike
上面 #173 劇透
未睇過漫畫要小心
兩套野關事?
我9up
動畫整得幾好,但係劇情垃圾到
搵個憎主角嘅入隊,仲要講明係因為唔夠分先搵你
你仲要問返條友點解要打鳩你??
七魔劍小說爛左尾成年幾冇出
劇情廢撚到
作為天王番又唔夠爽
睇左上邊啲劇透
幾時先講劍派啲人?打輸哂俾啲法師定係結界出邊?

唔睇劇透呢套睇唔到落去
勁似哈利波突,照炒背景
作者是否弱智的?寫到霸凌仔冇智商咁撚樣?當觀眾弱智定點?
當觀眾弱智強行寫到主角有得玩大賽
想知主角到底仲要陪呢堆弱智幾耐
真係睇到唔耐煩 如果拎去參賽咁撚樣寫真係唔洗旨意出版
無,上到去五杖都係歧視男主
應該咁講,五杖嗰度都係杖既地頭
劍有自己既地頭,係男主係都要喺杖個地頭上位,因為要見佢條女
劍派下一章地下城篇既最尾,會出一個劍派既人,係光杖條𡃁
劍有自己地頭係第幾章講
同劍有關既人到目前為止唔係得一個咋咩
千其唔好睇落去
就算比賽後面發生大事件
出左隻號稱殺過幾個歷代五杖既怪
靠男主打贏之後 男主上到塔都仲要比人歧視&不公平對待
不停咁比D垃圾睇低呢條橋仲要一直玩都幾奄悶
雷帝唔係咁中二病講埋d咩由底層爬上來先又勁又有趣
威爾一早promote左
邊關事
就算一開始雷公都揀埋男主
個上院首長都一樣可以ban
但係唔知點解個研究院長邊到黎咁大影響力姐
個首長之後又成個小丑咁 連校長都當佢on9
個劍既𡃁仔同校長講數嗰陣係話男主應該係劍"呢邊"管嘛
套野主軸就係搞鳩男豬阻佢入塔頂
而唔係講男豬歷盡艱辛成功之路

首長round2都有阻止但雷帝好似出左題幫男主
男主頂到雷帝一招 但首長淆底唔頂

round1雷帝咁做一早合格左啦
要咁講其實雷公一早可以幫男豬 連學院都唔洗讀
前傳反而係雷公差d頂唔到男豬一拳
跟住條女為面又唔肯幫
但人地解決左之後又唔理面走去搶條仔
開頭學校都on9,暗老師係最接近五杖既人咪即係上唔到五杖既廢柴,top3妖就唔識用種族個魔法,冰既copy人地兩歲既魔法都copy到半桶水,但全部喺度笑男主雷既自己都知自己廢但係依然都串柒柒
妖精比人搞踢落黎都歧視男主唔係有道理
始終妖精幾乎都係塔既保證班 爛船都有3分釘
就好似黑人廢極 體能都會比黃種人好一樣
經過迷宮事件都做左男主隻狗

冰佬又係 起初唔知招技係冰姬2歲創出黎
上塔都做男豬隻狗 但係著墨咁多既配角咁快就死真係好on9
我覺得搞死冰佬係作者為左傷害男主而做
不斷寫d野傷害男主身心

同冰佬一齊做戰友互助通過考核
然後無啦啦話佢死鳩左

男主型完都俾人吋 笑撚到
點解啲劇情咁撚鳩屎都出到漫畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞