【奧運倒數】海外港人拎乜嘢旗入場撐香港隊好?

23 回覆
34 Like 3 Dislike

= = = = = 單純些牙 = = = = =
【5週年】2019年7月1號 香港旗首次97後於立法會內懸掛
https://lih.kg/3728624
藍白旗大家點睇?
香港國旗仍有待決定。
暫時,或適合借用圖中的領牌,淡灰綠色個塊。剪塊長方形的布,清楚標示 Hong Kong ,一來尊重大會,二來免自己人争咬。

唔係報名參賽的旗,唔俾上場.
觀眾無此規定.
一言驚醒 !
支持哈馬屍的人,可能帶巴旗湧入場.幣 !
被聯合國定為恐怖組織的旗,帶入場,可能會被捕.所以啲西人常以巴旗代替.
台灣旗和青天白日滿地紅並非恐怖組旗,觀眾帶入場.唔應該有問題,如有問題,一定係特務小粉紅人渣搞事.
移英港人更值得舉
我答咗你幾次,無見你提問過咩<條例>喎.
你講咩野<條例>呀?
你攞<條例>出來睇睇先啦.
如果唔係,都唔知你講緊咩野<條例>.
你Hong Kong冇寫China都已經係好大罪ga la
所以唔唱國歌望第二度都要拉走你
舉白旗囉
而家就會
講hong kong唔得
一要講china hong kong
遲啲話唔改成Xiang Gang
家港共要改寫歴史,用盡方法去洗走港英時期嘅一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞