[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1584)

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
琴日多得廢老出黎carry 同大O老師搶到巴龍

Zeus最撚誇張
但呢個團邊個搞的
點解淨係可以見GenG,而唔係咩冠軍個d
meiko前年先係scout面前叫faker大飛,仲有人吹奏呢條友
有得住有得睇有導遊算係咁啦
兩三皮都比唔起仲話愛漿
guma 呢個XXXL 被人侮辱 要報仇啦
深夜開打 不幸打滿既話
睇T1琴晚 今晚都睇怕TES贏有排吹世一
GenG自己搞
個毒撚樣呃到人
個團包機票
Zeus真係無咩紀律性
尋日Zeri有兩波勁過份,第一波係對面show表情挑釁,佢就硬交閃1換1
然後就係大優勢,高地入去自爆1v4
如果係lpl 選手,應該被人叫宙畜了
個團包機票酒店景點飛比賽飛又有酒店接送車算係咁啦
哦,因為見到簡體字
心諗漿好似被人踢左出大陸市場
T1或者TES,應該27000都有人去了
啲人見佢哋贏GEN咪讚
睇呢個樣 senna呢隻英會決定今晚邊個贏 我真係諗唔到T1會ban 定攞 G2 GENG就紅藍都ban
369=nuguri.....
壽司都有⼀場zeri河道E小龍上去送頭比黑人
勁多奶支
吓真咩,感覺Guma拎親都輸
D人成日屌唔比佢玩正常ad carry
相信數據 廢老打LPL BO5 勝率好高
個個係world 姐 定呢個都計落100%
當廢老發現EWC有個World字:
你牙劣hater
呢個版本唔啱faker guma佢玩senna faker 玩沙皇球女呢啲持續輸出嘅英 其實可以好勁 但faker 攞ad英carry唔到 我斷估打TL 第一場就係想試下沙皇玩唔玩到 睇個樣TES 唔會ban senna 交個波俾T1(TL都係全ban senna 因為佢地唔玩)但jackylove識玩
最好笑都係嗰2隻圍爐狗
話GENG風扇去咗奶支 想佢哋贏T1
唉盡力啦
呢個meta咁都贏到就真係驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞