[大老撾非惟僥倖] 七月十日谷草九場賽日討論區 I

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
完季少多兩隻
史卓豐離港後返回澳洲策騎,這位30歲騎師,五月初出戰惠格賽馬日前,在當地一間酒吧飲酒後有明顯醉意,其後警員試圖接其到酒店休息,然而史卓豐不但向警員爆粗,更種族歧視辱罵亞裔警員,當史卓豐被接到酒店時,因襲擊警員被捕及拘留,警方報告指出,史卓豐表示:「請帶我到法院,我會在法院毀滅你。」
遨遊嘔泡
隻王子啱啱落返五班打兩次王牌 覺得肥鬼想食。點知真係跑唔返
比特星燒包裝天將
淨係一隻金槍都殺曬佢地班人

呢條垃圾真係
完全愧對大師傅呢個名
騎啲馬 冇氣冇力 搏位啲選擇十次柒九次
我都以為琴日海藍寶會賺哂
但羅果隻好似同佢有仇咁
沙田前馬王
7/6 馬PO精選

第一組

R1 志在福星 (軼軼去偷歡) 輸
R2 錶之多多(戰羊)輸
R3 美麗多盈(嘉殷點睇)W$24 P$13
R4 宇宙動力(良少)輸
R6 勁好運 (俊歡騰) P$27.5
R8 千里如飛 (Machico) 輸
R9 以戰常勝 (Chovy) P$11.5
R10 福星 (小廢青) 第四

第二組

R1 聖托里尼 (poom) W$44.5 P$14
R2 友盈友福 (迷肥) 輸
R3 摘星光輝 (大腸) 輸
R4 澳華威威 (黃獅虎) 輸
R6 聰明導彈(戒唔賭)第四
R8 飲杯 (奧哥) 輸
R10 魯班精神 (巴拿馬運河) 輸

第三組

R1 精英勇士 (lol_A0dude) P$12
R2 神行百變 (初仔) 輸
R3 獵狐者威(天魁星)輸
R4 新強福盈(尹普美)P$20.5
7/6 馬PO精選

S1-1 巴巴雷克 (黃獅虎) 輸
S1-1 溫徹莊園 (Machico) 輸
S1-1 再度遇見 (poom) 輸

S2-1 捉刀手 (poom) P$14.5
S2-1 意雅步 (Machico) 退出
S2-1 高醒覺 (黃獅虎) 退出
7/7 馬PO精選

S3-3 頂尖演出 (黃獅虎) P61.5
S3-4 榮城港口 (Machico) 輸

S4-2 山巔(十則圍之)輸
S4-2 常勝勇者 (黃獅虎) 輸
S4-3 馴馬師尊 (Machico) 輸
S4-6 全盤實情 (俊歡騰) W$36 P$18
馬PO精選龍虎榜 (已計算7/6-7/7成績)

奧哥 1129
lol_A0dude 869
貓 831
俊歡騰 638.5
尹普美 577
十則圍之 559
逝 520
初仔 435
Chovy 388.4
嘉殷點睇 303.5
恭敬不如藏拙 301.5
大腸 108
方嘉柏金寶旼炡 53
迷肥 -27.5
鍾易禮 -104
天魁星 -134.5
摸lin佬 -330
戰羊 -344
李典 -408.5
何洛瑤老公 -435.5
夏冬相 -552.5
田泰安兪真 -562.5
比寧咸豬手 -613.5
軼軼去偷歡 -640.5
蘭仔 -647.5
巴拿馬運河 -719.1
黃獅虎 -792
poom -823
Messi_Lingard7 -826
小廢青 -838
Ozil -869.5
習大大你好 -933.5
wemby -938.5
周俊樂 -990
良少 -1330.5
戒唔賭 -1774
Machico -1800
7/10 馬PO精選 (第三期: 4月至7月)

1W9P賽制
今次報名時間係星期二下午8點半
報名時要跟返 R_ 馬名(User名)
是次精選會分3組
大家報名後,需要提供論點支持你的選擇
如未有論點,將不會接受你的報名
是次精選只限先前已參賽會員參加 (名單#267)

報名方法鬥快,撞組會自動歸隊做第2-3組
次序以回覆ID(#xxx)為準
邊個reply開始計/截止就跟連登個鐘

以下會員因連續五期本地賽日無參賽而被取消資格:

黃禮志老公

祖殊基迪
WC他巴
綠木
bot
楓可憐
繪麗奈
依班閪樣仲出嚟貽笑大方 搞到金鎗一世英名留下污點嘅狗雄嚟
淨係記得佢騎佳運財
打籐王跑贏紅衣醒神
補中+救馬
都唔講佢咩旌輝果啲柒野 口都臭
隨口講咩谷草1200 足走位 長期柒
快利 育馬妙星 永遠比個好位佢都會完全浪費
位又唔識轉 反應慢十拍
打啲反手鞭 未食飯咁 真係廢到傻

同佢飲茶慘撚過死,永遠搵/ 攞唔到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞