MIRROR演唱會︱花姐出手坐鎮Panel,鏡:有你,我們就放心

28 回覆
40 Like 28 Dislike
男團MIRROR的紅館演唱會日前因舞台機關安全成疑引起風波,網民隨即發起聯署促請主辦方正視表演者安全。去到昨晚(27/7)的第三場,多項潛藏危險的舞台環節均作出改動,包括柳應廷(Jer)獻唱歌曲《黑夜不再來》時,吊台四邊加了欄桿、MIRROR獻唱歌曲《12》取消了外圍catwalk、陳瑞輝(Frankie)改於平台進行個人演講以及取消所有吊橋環節,不少鏡粉大讚第三場的演出暢順及安全,原來是因為花姐終於出手坐鎮panel。

第三場由花姐親自指揮,騷後MIRROR多位成員亦有留言多謝她,江𤒹生(AK)︰「有你,我們就放心,愛你」、李駿傑(Jeremy)︰「辛苦啦,有你,我哋更加安心」、Frankie︰「I love u花姐」、邱士縉(Stanley)︰「好叻」。

花姐終於出手坐鎮panel。(IG/ @ahfa0908)
原文網址: MIRROR演唱會︱花姐第三場出手坐鎮Panel 

呢個角度真係上帝視角
呢個角度望住個mon跌落黎
好多負評
同64一樣,過咗去就唔准提
而家睇番都會打冷震
無事果陣:花姐做得好呀! 放心哂

出事果陣:個MON又唔係花姐裝上去關佢乜事?
自從呢單野之後, 件肥西 收歛左, 唔敢再成日出風頭

以前佢成日衝出來 搶風頭, 搶眼過成班鏡仔
搞到好似佢先係明星咁
直程收埋皮啦,仲搶咩風頭
呢壇野之後佢哋真係陸續收皮
又唔算收皮, 佢都係繼續做返經理人角色

本身經理人 就係幕後人員, 唔應該咁高調
佢以前成日衝出來搏出位都唔知做乜
阿mo癱瘓差唔多兩週年

牧師:就快行得返
佢地收皮 主要是通關
通關之後, 成班香港人好似大解放咁, 可以去全世界旅遊, 去外國追星
外國明星又可以來香港開演唱會
所以無人理佢地

本身佢地可以爆紅, 除左反送中條水, 仲有就係疫情封港
香港人被逼 留係香港三年, 無乜娛樂, 所以就追下佢地
我哋就好快過兩年
Mo就辛苦
好多紅viu打手
隻賤種肥蛆而家又陰D陰D出返黎
江𤒹生(AK)︰「有你,我們就放心,愛你」

打唔打冷震
係咪下一日就出事?
佢想學志雲大師
揼中嗰個又唔係鏡仔
都叫做保護咗佢哋安全
就係佢哋令到依家紅館唔比吊野
PTSD
睇返你個賤鏡啦,賤人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞