Jeffrey魏浚笙進軍內地拍偶像劇賺人仔 混血靚樣硬撼「中國頂流」帥哥

125 回覆
20 Like 227 Dislike
魏浚笙(Jeffrey)憑靚仔樣成為近年公認的完美男神,他獲邀出席時裝騷時,經常「代表」香港與男神級藝人或偶像合照,靚樣絕不失禮!原來Jeffrey近來悄悄進軍內地賺人仔,參演內地偶像劇《難哄》,與內地頂流白敬亭鬥靚仔!

不過,劇組官方微博暫未有公布Jeffrey有份參演的消息,據網上流傳的劇組通告顯示,Jeffrey的角色名為「阿森」,而原著中沒有這個角色,似乎是新加插的人物;加上劇集在香港只拍了四日外景,看來Jeffrey應該只是客串。不少留意港娛的內地網民,對於Jeffrey進軍內地大表歡迎,認為以他的混血靚仔樣,相信能吸納大批粉絲。

其實,Jeffrey的人氣早已衝出香港,今年4月他生日時,獲泰國「咖啡豆(Jeffrey粉絲)」舉行生日應援,於曼谷鬧市的Tuk Tuk車隊落應援廣告,廣告印上Jeffrey靚相宣揚他的美貌。此外,早前有報道指,盛傳Jeffrey已秘密接拍泰劇,準備全面進軍亞洲市場。

https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/20036957

有冇整容
又話黃 而家又奶人民幣
學Stephy咁咪可以一邊奶人仔一邊繼續做fans口中暗黃
香港客串外景都算進軍團內地
微博又要出po?
陳奕迅證明咗,鍾意就唔計
整過容又咪話零p男神喇
去埋tvb啦
温以凡(章若楠 飾)回到家鄉工作,意外遇到了高中同學桑延(白敬亭 飾)。久別重逢,兩人彼此裝不認識,卻又一次次巧遇。温以凡遭到隔壁男人騷擾,無奈決定搬家。桑延的公寓被鄰居家失火殃及,也需要重新裝修。陰差陽錯之下,兩人竟然合租到了一起。原本互相逃避的兩人因此打破隔閡,忍不住向對方靠近。桑延無微不至的照顧讓温以凡逐漸敞開心扉,決定鼓起勇氣主動追求桑延,桑延也跨越城市給予她最真摯的告白,兩人正式確定了關係。

上網搵下劇情講乜
屌你老味老土到
同幾十年前台灣 小豬, 大S 楊承林 果D偶像劇差唔多劇情
佢個樣好"泰"
唔覺得大陸會鐘意呢款,
太東南亞都唔會紅.
中囯人鈡意「港味」
依件黃架 冇所謂啦
大家集中屌返曾比特依D奶共狗啦
大陸人鍾意AK呢種港味靚仔
上一代例子有謝霆鋒 余文樂 黃宗澤

唔覺似泰國嗰啲鄉下樣囉
好明顯係混咗白人血統既高級男性
收皮啦馬車
雖然唔鍾意Jeffrey
但嗰個咩白敬亭啱啱google完都幾樣衰下
自己去睇下bilibili全民造星啲彈幕啦
佢一出場班大陸女濕哂
無睇billbill 不過馬車都唔係小白臉路線
覺得瘦姜會岩班支那閪既口味多啲
泰星就話用BL劇衝嚟香港
Jeffery用咩作品衝去泰國
唔會啦
你知唔知黃宗澤喺大陸幾受歡迎
差咁撚遠 黃宗澤擺明fuckboy樣
AK嗰啲係弱智MK樣 仲要無乜腦嗰隻
拍戲/劇就算啦,佢真係得個樣
仲要唔襟睇
姜濤呢啲洗剪吹非主流大陸一街都係,佢地無感架啦
反而ak食得中佢地鍾意港仔嗰種味
其次係Ian,香港名校仔feel
我識既大陸妹親口講
佢個樣好撚蠢同埋輕度弱智咁
感覺好似你講完d 野佢會唔明或者理解唔到
講靚仔又唔夠高

大陸話曬都咁多人,要搵d 頂級靚仔一d 都唔難
呢隻野個智商好令人擔憂背唔背到d 台詞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞