點解啲男仔咁鍾意一個人去旅行?

281 回覆
22 Like 496 Dislike
係毒撚直頭唔敢去旅行啦
只要佢成長咗你又遇過一啲平時好老友,但係原來出到外先發覺唔配合嘅團友,甚至乎你嘅另一半就會慢慢明白
或者你身處外國其實朋友嘅圈子亦都會好少 想去玩,但係啲朋友可能亦都有屋企人有家庭
自己有時間想去玩所以自己要搞掂佢
之前想去阿拉斯加 西雅圖飛過去都只係四個鐘頭左右 其實唔係好遠,但係冇人有興趣唯有自己 其實都幾好 瞓醒就揸架車出去睇極光 自己一個人開車一個人聽歌 成條公路都冇車 都幾爽
有女你估想一個人去。邊旅行邊屌閪最爽
請個學生妹豬去 為所欲為啦
不能同意更多
你以為啦,同女 中咩都要就佢,佢鍾意買嘢你仲慘,陪佢買成日,你仲要幫佢拎
有得屌我願意!
打個飛機入返聖人模式咩都解決哂
利申:岩岩獨遊完
多謝你
你去咩地方?
福岡長崎熊本北九洲
好充實好撚爽
夜晚係會有d孤獨架啦
學下點樣接受而d情緒
唔洗就條女 陪佢濕平拎袋等佢出門口
鐘意幾點起身就幾點起身 去自己鐘意既景點
不知幾爽
係既 由其見到所有人都一家大細 或者同fd
但見唔少鬼佬係一個人
我都學習緊點處理呢d情緒
已經plan緊下一次
同你講一個人去啫
有冇諗過係唔想同朋友去 費事嘈交
人大左 啲朋友成家立室哂
唔通仲會夾到時間一齊去咩
你好細個 年過30 可以同朋友去旅行嘅機會係微乎其微
一黎人開始大個 發現父母開始老大時大節都會陪屋企
二黎 朋友都開始有家庭仔女
三黎 大假唔係咁易夾 有啲fd行業又接近年中無休

一個月食到1,2次飯 或者weekend一齊去個長洲 返個大陸已經好難得

成班去旅行真係18,22 先會做
岩岩同個男仔朋友去完長旅行
依加已經絕交mode咁佢唔想理我
旅行去完我反省返自己有咩問題
理解到自己有幾麻煩 自私 玻璃心 同只識冷處理問題同情緒
如果你睇到 我想同你講聲對唔住 多謝你呢兩個月嘅理解體諒同照顧
試過一次返唔到轉頭

利申:有女有朋友
兩個月咁長?
係 我諗佢都係想好來好去先勉強玩埋落去
唔係嘅話可能一早中途頂唔順分開玩
真心答案
人生同女去,同朋友去and一條友起都試過幾次。
單身嗰陣一條友去其中一個獨特既經驗係有旅行艷遇既機會大啲,
而另外嗰兩個選擇感覺上係好難發生旅行艷遇。
完全唔煩 想食咩就叫咩 食唔晒就由佢 唔想浪費就叫餐廳俾少啲份量
Ching你應該未結婚
方便食女,乾手淨腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞