愛華頓球迷集中討論區(78)COYB 唔係白人買唔起 而係黑人更有性價比

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
買返BBD 好過啦
🚨 | #Everton have asked for information on Weston #McKennie, who is not in Juventus' plans.
In fact, #Juventus is working to sell him during this summer transfer window.
唔多想要佢
無得揀 平平地就要
呢隊波專買麻煩友
呢個好似15M-25M左右
不過佢連維拉都去唔成好難會黎 租先有可能
祖雲達斯講明唔要佢
祖記又同佢買過堅恩
佢又原價收返堅恩
呢件麥堅尼 好大機會成事
最驚d肥腫難分既球員
呢件垃圾
搞到列斯降班

但踢祖 季中 又好似幾勁
中場夠哂人 買咩麥堅尼
一係用蘇仔 一係放 買右閘
d人多到爆哂
隻鴨又未搞惦 唔續就走啦
都無咩人要嫁啦
踢成咁都過去大會坐
拳王+慕碑
弱能人士球會
咁唔差在買埋森巴踢右閘啦
我去goodison park舉牌

Sumba can i have your shirt
睇圖完全睇唔出佢185 踢街場啲中坑咁
好似有特別意思🤔🤔
只係話你嘅球技夠料踢英超球會
一定唔係話你係弱能人士
🚨Ipswich Town are interested in signing Irish — Blackburn Rover striker Sammie Szmodics. #ITFC
Blackburn Rover are expected to offer Szmodics new contract and pay rise to tie him down. #BRFC
Everton are still monitoring the #Szmodics situation. #EFC #Rover

仲monitor 快手少少啦
一定簽唔到 少d FF
簽到樓主幫森巴含一個禮拜
你合樓豬 樓豬含森巴 森巴含大痴
BREAKING: Southampton Football Club have signed Yukinari Sugawara from Dutch club AZ Alkmaar on a four-year contract 🚨

我糖鍾情黑人

達哥型到

伊朗佬唯一德政就係個新球場
真 靚仔過大巴拿
大巴拿可唔可以過嚟踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞