年經!友和買冷氣中伏!佢話要一個月後先可以送貨!屌佢老母

359 回覆
1286 Like 29 Dislike
冷氣呢啲可以去你屋企附近啲舖仔買, 佢地做開附近既樓, 安裝都會少啲麻煩事. 當然要問清楚有冇現貨約好晒幾時上黎裝先去馬啦.
早兩三年中過伏
嗰次買啲要訂嘅大型電器, 個等候時間兩星期後又再兩星期, 最後等咗個幾月
後尾發現大量苦主group / page

樓主睇開啲, 緣份到件貨就會到
呢間野出哂名,我以前都奶過野

如果係好趕住要用,或者一d 好熱門既貨
千奇唔好幫襯佢

平果少少服務9流
做唔到咪退錢

講咁多把撚
即係兩間黑店揀一間買?
2024年仲幫襯友和Builditpro呢啲垃圾
真係死左都唔撚洗恨

唔知幾時送貨,你都請假,你本身都係戇鳩仔啫
買過佢個吸塵機,送個爛既黎,之後要我自己抬去荔枝角搵原廠保我屌佢老母
你都幾撚仆街㗎喎,咁樣水鳩人
之前有巴打出過po
一模一樣
兩大黑店
呢間野好仆街
話有價格保證,你係呢到買,搵到另一間價錢平過佢就會再額外退差價,但係要24小時內
屌落左單,起碼過24小時佢先會確認,盲都知佢想點
佢未確認,你申請退差價,佢一定會扮冇貨直接退原款就算
佢確認左無得扮野,就話你過左24小時,唔肯退

做生意做到兩頭蛇咁,唔想俾又要扮大方,屌佢老母,朋友中完伏一肚氣
電器冇現貨你都敢買
究竟咩型號同牌子係可以冇貨?
正路電器舖收你ORDER再落單都一定短時間內有
豐澤百老匯個啲有就有 冇就冇 唔會好似友和對樓主咁樣,唔通知又唔見影
係咪又貪平呀抵啦...
正正經經係誠哥or百老匯到買 幾日內送貨啦
之前喺呢間閪店網店上買蒸汽熨斗,點知唔識噴蒸汽,退貨啦,換完個新嘅,都係唔識噴蒸汽,我本身以為自己弱智唔識用啦,拎去門市再換貨,佢拎個新嘅俾我,我叫佢即場試俾我睇,點知都係噴唔到蒸汽,total 三個熨斗都係壞嘅
真 冇貨就寫明
友和警世po
多你一個唔多啦
樓主咪話友和約實左7月5日
早排換冷氣就算D街舖仔都隔日送貨安裝
唔明點解冷氣會冇貨
急嘅話一定要問有冇現貨
要訂就唔使諗
呢間野次次都係呢招
之前試過有朋友買風扇,又係話送唔到貨
之後焗你自己拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞