Conditional offer 無端端lapse咗

19 回覆
1 Like 15 Dislike

個system 要求我2/7 meet or decline the offer 同埋上載有關文件
2/7之前 我每日都有登入個系統 睇吓可唔可以提早交文件 去到1/7我見個系統可以比我上載資料 我就即刻upload transcript and meet the offer 個系統亦顯示咗saved successfully 然後5日後就會confirm我 點知今朝就收到系統email 話我個conditional offer lapse 咗

學費6/7 deadline 今日凌晨我都即刻交埋

頭先再double check 個系統 我upload日期係1/7 中午時間

岩岩已經即刻send email 提供埋screenshot 比Poly
點解會咁 有冇人遇過呢個情況
打電話問啦 仲問連登
今朝打過好多次 冇人聽
星期六唔係辦公時間
冇事既
星期一再算啦
咁只有星期一衝去poly
咪係囉
都upload咗
一定有書讀嘅
就算冇
都好小事啫
係 下年再報
等星期一再算

你都Send咗Email打底

定啲嚟
Poly d服務不嬲出名垃圾開

建議樓主去問果時一定要屌下佢地鞭策下
year4 報master通常都係咁我都試過
直接打電話講就冇事 唔洗急
樓主最後點
agger, 錢又交左, 交件又 uploaded successfully
上門屌柒polyu 就得.
樓主最後點 x 2
Technical issues

感謝大家
又賴IT?就黎廁所光管壞都賴IT部無換。
擺明行政果邊無睇漏招啦,如果下下要等IT守尾門,咁IT咪好大權。
最慘啲學生比佢嚇到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞