[七月新番] 多數欠

65 回覆
3 Like 1 Dislike
飛住睇都頂唔順
一開始個設定已經錯晒
乜鬼特權 權利
完全唔係鬥智又唔係鬥力
任作者老吹

點解咁都可以動畫化
想問第二集係乜撚野事完全睇唔撚明,究竟邊撚個做編劇?
明點解男主復活,但生既人唔係要死咩???
有無人講下漫畫係咪同動畫一樣
定係動畫低成本製作先skip咁多嘢
ppt 式黑畫面咁過場 一開睇op 已經feel 到無錢整
成套動畫啲節奏快到開咗兩倍速咁
但講故事技巧同剪接都世界級垃圾
尤其是第二集東一忽西一忽
完全唔知佢做緊乜
同上季套神明遊戲一樣
一開波就唔做乜9
琴日睇左兩集 完全迷失左 剩係記得皇帝同渣車佬 係咪漫畫本身都咁跳?
垃撚圾
Opening出現單圖人物介紹power point ,多數出事
令我諗起gun道
有冇人解釋下發生緊咩事
挑戰垃圾既下限
睇頭幾分鐘就聞到陣臭味
睇到一半就開始頂唔撚順就熄撚左
成套野奇撚鳩怪
希望之後都keep 到呢個垃圾既水準, 做年度垃圾
真係唔知睇左D乜
呢套又係亂九咁來.
殺左其他人,你都係會死.
根本你既選擇,最終你會唔會死完全控制唔到.

個game rule好似係
選擇左少數既人唔會死
D人可以估邊個選擇,會較少人選.
最終個個都咁想就變左多數.
成個game設定就係on九

好似係冇得自己選
呢套野係我覺得呢幾年最撚垃圾嗰套
睇咗10分鐘已經頂唔順 作畫窮撚到仆街 劇情又唔撚合理 呢啲垃圾都可以動畫化
到底噏緊乜,點解今集條問題會無效?
個老師喺遊戲開始之前已經懷疑耳機仔係皇帝,所以調嚟依間學校?
啱啱睇完第三集,出現個相馬,唔知邊個嚟…

之前男主個best friend 明明一開波就死咗,突然又出現返仲話佢有特權,咩可以融合埋少數人嘅細胞所以永遠都過到關

個男主又話自己體育第一,去到牆角又唔見佢試下左右撐牆爬上去逃走

個學生會會長又出現返,睇到頭都大埋

學生們拎特權犧牲身體一樣嘢,大家都好冷靜,真係好超現實…
冇開番
淨係睇左呢2頁reply已經笑撚死
呢套野真係完全唔知佢想做乜鳩

d 角色呢頭明明話佢死左個頭又生勾勾仲有特權,D 人又完全唔知做緊乜無頭無尾完全follow 唔到呢套野既劇情
應該垃圾到可以入史書
lm

好似睇緊the room
屌,本身都仲想睇埋落去
每星期一集就算啦
第三集見到無啦啦唔知邊個角色又復活
跟住又有唔知咩特權

最柒就係無啦啦拎張遊戲王卡出來召喚鬼怪 棄番
我以為係我低智商跟唔上劇情,睇嚟唔係我問題

所以點解有啲人好似一開始知呢個遊戲,有啲人例如粉毛又狀況外
第三集無啦啦突然幾條友出返嚟好似super hero咁、然而觀眾仍然
呢套係當季最垃圾應該無異議?
一開始以為國王遊戲個d痴線野
點知鳩up足3集
玩到個個人都有技打交

轉去膠俄妹好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞