[七月新番] 多數欠

65 回覆
3 Like 1 Dislike
以漫畫為原作的電視動畫《多數欠》宣布確定將自 7 月 2 日起連續播出兩季度,同時也公開了主視覺圖以及新的參演聲優資訊。

原作漫畫由宮川大河所創作的《多數欠》,描述少年少女們被卷入了規則為「多數派將死亡」的殘酷生存遊戲,面對主持遊戲的神祕存在「皇帝」,他們將挺身而出努力開創自己的命運。而本次推出的電視動畫將會涵蓋到原作的第一部與第二部故事。

追加聲優部分,則是第二部登場的七位角色聲優(及演員):包含川島如惠留(Travis Japan)、熊谷俊輝、丹羽哲士、鈴代紗弓、石川界人、白井悠介、を日笠陽子。

未睇過漫畫
睇完動畫第1話感覺好似坐火箭
仲要做兩季

https://www.youtube.com/watch?v=FfTW2ImkJl8&t
果日咁岩係酒店睇左呢套直播睇到癲撚左
劇情可能跟原著 節奏完全不明所以都算
最撚癲係連第一話既作畫都可以咁求其
每次有人講野就大頭shot
ppt 個口開下合下就算 表情什少有變化
個shot 一遠少少班人既比例就錯鳩曬

成班中學生無啦啦見到身邊班人死左九成都可以好冷靜咁返學校開會
太超現實搞到好想追落去
女主叫好樣些少

但整體都好崩
好難追落去
依啲乜乜遊戲係咁上下
Lm
個學長無啦啦走去殺人
乜撚男主角第一集死左
O撚左嘴
比佢fake撚哂
第一集進度太快,好多伏筆唔撚明
而套可以挑戰當年套國王游戲
開頭見到多數缺 以為同liar game一樣 佢問男女 可以揀女
點知係無得答
點解搵唔到漢化既漫畫
係咪假鬥智,真弱智啲fd?

如果冇朋友遊戲咁上下可以完全唔睇
Btw呢套野係咪變左百合番
動物台應該整多個國王遊戲杯
呢套拎硬獎
作畫偷雞zoom大頭都算
呢套野連基本嘅劇情節奏都好有問題
朋友零鬥智喎 純人性
之後連遊戲點玩都未係好知就話要打皇帝,自問cpu廢跟唔到個運算速度
我睇緊乜野 完全冇起承轉合突然有個岩岩先識既人拎住把槍周圍行 之後識左冇幾既女分開答問題但又話我地一齊打到皇帝再喊到癲 套野佢地加埋個畫面都喊知有冇2分鐘點代入呀想問本身套野到底係點好想知
netflix 見到睇左第一集
賴係刺激 但完全唔知做乜鳩
仆街 套野係咩事
完全睇唔透搞緊乜呀大佬
突然全部人又複活
成套野個遊戲系統係弱智
個admin直頭係上帝
睇咗10分鐘
勁撚低budget
路人灰色
fps又低
勁戇鳩
想棄了 唔知睇緊咩,畫又醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞