我係Amazon買過三件電器, 用左一年左右就壞左

16 回覆
4 Like 21 Dislike
一部Asus tablet laptop
一部Amazon Fire HD
一隻Braun 9系鬍刨
全部都係一年左右就壞, 又冇得保養
電器野真係咪貪平係Amazon買
你係Amazon?你想講「喺」Amazon呀嘛?弱智。
樓主又含鬼佬😅
打錯個字而已,唔洗話人弱智wor,人地又無得罪你
污糟咗咪洗,唔污糟咪唔洗囉。

洗同使唔撚識分?
咁你應該屌ASUS同Braun

Fire Stick都有得壞?
Braun 2年全球保養
Asus有機會國際保養
Fire就全部都好易壞
laptop都買asus 抵你死啦 都係係香港保養架昨 玩撚死你
鬍刨買Braun. 淘一隻返黎無咁嬲
Amazon包一個月有壞包換,之後跟原廠代理保養
如果有國際保,可以揾香港代理搞,無要搵美國搞,運費又貴又要來回美國地址收貨..….
認同,用緊好垃圾好多小問題
發現自己都係美馬買左唔少電器,好似一件都未壞

特別係當初唔識,買左個110V既soundbar,

用左兩年先發覺其實個電壓同香港唔一樣,而家用左就黎用左6年,又無事發生

不過以後買電器會check清楚電壓先
你唔識用啫。買咗番嚟,放係盒度唔拎出嚟咪無事囉
幾年前買咗部4k player,國際電壓,直插用咗咁耐都無事
你係國際電壓緊係無事,我個soundbar底部係寫住110V
你咁搏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞