[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (8)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Cambodia個陣係幾大進步
猜波仲好過mixu港隊
麥狗條垃圾問題
完全j唔落

霍狗咪撚請佢
對弱隊都踢防反Cls
長谷部誠!~~~~
Ok啦最緊要請個有名氣繼續吸血統兵
麥狗呢條撚樣真係廢撚到傻
好彩快lan左
血統兵:死架仔wfc

請歐洲人啦屌
三中堅三防中陣
老老實實 打法上一定要請個繼續堅持呢種打法既教練 一請左人就行回頭路 所以佢算係唔錯既人選
Ok啦最緊要請個有名氣繼續吸血統兵
老老實實 打法上一定要請個繼續堅持呢種打法既教練 一請錯人就行回頭路 所以佢算係唔錯既人選
果期係幾好 但之後亞洲盃外圍又打回原形 港隊病住黎踢都3比0
假假地都A米10號
印象中記得佢地堅持個踢法 比伊朗炒14球
佢帶協到好似泰仔咁係J LEA傾到名額
咁玩2年都OK
我諗當時除咗印度應該其他三隊都重病
不過佢理念係幾好

MLS球星咁勁
𝙒𝙚𝙡𝙘𝙤𝙢𝙚 𝙇𝙀𝙐𝙉𝙂 𝙃𝙄𝙉𝙂 𝙆𝙄𝙏 1️⃣

歡迎梁興傑加盟理文。

司職守門員的梁興傑,早於2006/07球季展開其職業生涯,至今已17個球季,比賽經驗豐富,他亦曾多次入選中國香港足球代表隊。梁興傑將穿上1號球衣。

梁興傑表示:「很高興能加盟理文,希望在新球季利用自己的經驗,助理文在本地及亞洲賽事爭取好成績,為球會帶來正面影響。」

ℹ️球員資料
姓名:梁興傑 (Leung Hing Kit)
出生日期:1989年10月22日(34歲)
位置:守門員
身高:185cm
球衣號碼:1

——

#理文足球
#LMFC
#leemanian
#strongerasone
#welcome
𝙒𝙚𝙡𝙘𝙤𝙢𝙚 𝙇𝙀𝙐𝙉𝙂 𝙃𝙄𝙉𝙂 𝙆𝙄𝙏 1️⃣

歡迎梁興傑加盟理文。

司職守門員的梁興傑,早於2006/07球季展開其職業生涯,至今已17個球季,比賽經驗豐富,他亦曾多次入選中國香港足球代表隊。梁興傑將穿上1號球衣。

梁興傑表示:「很高興能加盟理文,希望在新球季利用自己的經驗,助理文在本地及亞洲賽事爭取好成績,為球會帶來正面影響。」

ℹ️球員資料
姓名:梁興傑 (Leung Hing Kit)
出生日期:1989年10月22日(34歲)
位置:守門員
身高:185cm
球衣號碼:1

——

#理文足球
#LMFC
#leemanian
#strongerasone
#welcome
NOT THIS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞