點解啲香港男人可以臭到咁誇張?

403 回覆
1502 Like 87 Dislike
係多左好多口臭問題,痴撚線企格黎,見佢都合埋口都臭撚到仆街,想點撚樣
本身極大汗 返工換兩三件衫
發覺d汗一乾左落件衫就會好臭
所以帶多兩件衫出門口換最好
我唔知點解啲人覺得牛仔褲可以好耐都唔洗
基本上件衫著過上身除落黎已經要洗
血唔乾淨就會臭
繁忙時間搭巴士地鐵屌你老母成日遇到臭狐狗,臭到無得避,唔切汗腺咪唔切汗腺,但連香水、止汗劑都唔噴想點?
條頸多汗, 衫領汗味好難洗甩, 搽glycolic acid 有用嗎?
有菌先有味,隻酸用嚟壓抑啲菌而唔係止汗
有無人覺得汗味難頂過臭狐味
煙味
汗味
加拿大味
口臭
地鐵舉起手揸扶手

我屌你老母閪
香港熱囉
同女人啲攻鼻香水有得揮
長知識了
食得多大陸嘢
我翻份工成日都對住呢d大陸男人
有次有個人臭到頂唔順 即刻出去戴翻個口罩都仲係聞到陣酸餿嘅味道
試過聞到啲衫臭
應該係用開柔順劑,搞到越黎越臭
其實正正常常買支日本洗衣液搞得掂啲衫臭
人地室內室外款都有
室內晾嘅噏味都唔會存在
無計 佢地就係做三行 做地盤 做機電嘅 做運輸 做廚房嘅人。
有啲係讀唔成書而做,有啲係新移民,無選擇只可以做依幾行。

佢地係幫大家整冷氣,裝修office嘅,幫office清潔廁,煮lunch,幫大家送淘寶,hktv mall嘅人。

連登仔女們都係高知識份子,阿爸阿媽都係知識份子,坐office,食腦嘅。

如果地鐵同巴士嫌佢地臭,學我啦,返工收工都揸車或者搭的士😎。 我都係fg50k嘅男人。
今朝先經歷完一單,勁恐怖。
有一個男人喺我面前行過去落車。明明隔住一段距離,我有特登企後dd,但都聞到佢身上有一陣極酸的尿味攻過黎,係好刺鼻同好酸嘅氣味,係好似十幾年冇清㓗過嘅男厠味道咁。上次聞到呢種味係北京d大學d厠所,係臭到唔企近都聞到啊我落車之後係立即反胃乾噁,過左一陣先行到……(真的,喺上水站)
好顛啊,CLS…點解有人身上可以有呢種咁恐怖嘅臭味。
已經唔係夏天有汗味問題,係基本個人衞生問題
用50度熱水洗衫先可以煮溶果d油脂、蛋白
如果你真係接受唔到,唔好坐公共交通工具
的士係你唯一嘅選擇
其實女人都好撚臭
咁你男人老狗會唔會唔剃鬚
香港男人唔使自卑
你幾臭都好都仲有印度人喺你之上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞