Zack Snyder 暗示《正義聯盟4小時版》有望登上大銀幕

24 回覆
1 Like 24 Dislike
導演 Zack Snyder 近日暗示個人導剪版《正義聯盟 Zack Snyder’s Justice League》有望登上大銀幕。

距離《Zack Snyder’s Justice League》登上 HBO Max 串流平台時已經兩年過去,不少忠實影迷仍期待有朝一日能在大銀幕觀賞該片的機會到來,而近日導演 Zack Snyder 於個人官方 Vero 帳號發布貼文:「Want to see ZSJL on the big screen… Stay tuned for a date.」疑似暗示該片有望登上大銀幕。

長達四小時的《Zack Snyder’s Justice League》在不少影迷心中有著特殊的重要地位,亦可視為 DCEU 最後一部英雄集結作品。
玩撚夠未
又黎?好收手啦
躝啦
佢剪到鳩咁長都唔係好睇
咁大個銀幕睇4:3好鳩kick
4:3 個套?仲上黎托柒
有三分一時間係慢動作
垃圾劇情設定
mother box呢個設定極度戇鳩
點剪都救唔到
仲未打夠飛機

完左佢啦 好唔好
垃圾劇情設定
mother box呢個設定DC極度戇鳩
點剪都救唔到
不如出續集,無錢咪眾酬
superhero片真係拍到好撚濫

Off topic
幾時有返鋼琴戰曲𠵱種神片
好啱𠵱個世代睇
過多幾年就會有好多以烏克蘭保衛戰為背景既電影
屌 最近睇Netflix 啲二戰documentary
又係諗起呢套
真心正

但我成日諗 宜家呢個世代咁撚woke
鋼琴戰曲宜家上應該 被人屌死 又或者
會加啲黑人上去。。
搵食啫,咁香港早排又上王家衛啲戲,你又過去屌佢?呢啲嘢好平常,有 demand 有 supply
一套野拍左一次,做左2 個cut 已經上左2 次
家陣又再上多次

好L 環保
過氣
第二次上咋喎
不如話有返被剪走既神奇女俠全裸做愛場面,啲人即刻shut up and take my money
入場睇Flash 救世
以為舊聞做乜推返上嚟

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞