[四月新番] Girls Band Cry 討論區 (4) MyGO × トゲナシトゲアリ 対バンライブが開催決定

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Hina食嗰盒爆谷

跟手落樓下tower records買碟

香港唔食吉 黎到順手食埋
食完走果陣可以舉中指
好唔好食
唔知點解又唔推海外市場
但係佢地D歌首首都有英文名
仲要Youtube都係英文名行先
然後仲要首首都係英文名同日文名唔同意思
啲歌太屈+cum聽
其實對推隊band黎講係make sense
因為海外既熱況好難轉化做對隊band既支持
亦都好難量化,可能怕高估左熱度反而令現實隊band難掌握佢哋實際上有幾多會黎睇show既觀眾
當然東映一開始根本無諗到有咁大爆
歌名我覺得係因為英文係用意譯
其實意思係到位但無乜美感
但英文就係咁
始終都係中文翻譯正d
特別係ed正因為無法成為他人的我
我依家係睇到個名都有d感動
好食嘅,但feel到好甜,唔會好似食焦糖爆谷咁不停放入口
代表動畫 同推歌係兩班人
推歌既仲想在地化 易吸引外國人

27同486好似可以換位
rikki同27都係全肯定
Anon同486都係人際關係潤滑劑
不過咁換可能會變27同rikki拗MMK同Tomori邊個優秀d
我明明睇哂成套mygo但d人一個都認唔出一個人名都up唔出
下 咁可能你冇睇過mygo
又或姐係夢裡面睇過
睇到一舊雲咁
剩係記得有條女又唔開口講野又成日唔見人
為什麼要演奏春袋影
同埋一路喊一路讀書社死現場
你講既呢兩個咪就係所謂既經典場目囉。
認唔出有可能係因為mygo既3D做得太硬,一變番2D風就感覺怪怪地。
Mygo 3d 對比其他3d動畫已經係好好 角色面部表情都非常豐富
已經唔係講緊少女戰車 idol master 咁30-40個角色
得5個角色都對唔到名係邊個打邊個
一係就一路打機一路播冇認真睇
再唔係就難聽d講 記憶力有問題
感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞