【7月新番】《我要【招架】一切~反誤解的世界最強想成為冒險家~》

530 回覆
11 Like 4 Dislike
迷宮深處d牛頭人真係牛黎
在首都訓練所的陌生孩子,他請求接受【劍士】的訓練。這個孩子年紀輕輕,以前從未有人這麼小就參與訓練。訓練所的負責人,【劍聖】席格,雖然對此有點驚訝,但還是按照規則接受了他。然而,他預測這孩子不可能撐過訓練。

然而,這個孩子不但撐過了訓練,而且還表現出令人驚訝的毅力和決心。他努力訓練,即使手受傷,也絕不放棄。但最令人驚訝的是,他似乎無法獲得任何【技能】,除了【帕利】。

這個孩子最終被建議尋找另外的職業道路,接著他嘗試了【戰士】、【獵人】、【盜賊】和【魔法師】的訓練,儘管他表現出了一些強大的能力,如驚人的力量和決心,但他仍然無法獲得任何實用的【技能】。在【神父】的訓練中,他甚至在沒有接受祝福的情況下,展現了【治療】技能,這在理論上是不可能的。

然而,儘管他表現出了超凡的能力,他還是被拒絕成為任何職業的冒險者,因為他無法獲得必要的【技能】。他最終離開了王都,令【六聖】的人們感到遺憾和驚訝。然而,他們都認識到這孩子有著非同尋常的潛力,並對他的未來充滿期待。
衝出黎柒咪喱d
邊套 等我睇下
暗影大人
暗影大人有666條女
呢套冇
有公主,有盾女
七百幾啦
暗影啲女有質又有量
兩者都唔同=>
暗影係九吹成真,
佢本人都知自己吹水.但估唔到九吹成真.
以為D人配合佢去玩(誤會)

呢套係大鄉里誤會
(不過幾年來過城市訓練,
點會連基本野都唔識)
同槍佬切磋淨係避唔parry 有冇搞錯
誤會番睇得好尷尬
parry完可能槍佬即死就好似隻牛咁被秒
誇左啲啦見到隻牛一下一件啲著哂甲既士兵仲點會覺得係普通料
招架其實係主動技黎?
姐係可以隨便出唔一定有攻擊黎先出到
見佢練習個陣都係主動出
點解可以喺一集入面有同一集嘅回顧?
睇嚟製作好窮
隔離俾人操到死嘅阿叔已經發現左自己其實有小小勁,呢套呢條友仲覺得自己係垃圾
明明六大職業既聖者都見識過主角既過人之處 硬係寫到個個都咁死板 只因為冇規定既技能就放棄人 放個有隱藏才能既人返去鏟屎

為左個被誤解既世界觀為兜而兜 睇到好撚尷尬
你睇多次

佢個d初級技能係返鄉下之後自己練到咁勁

小朋友時代學習果3 個月應該只係去到一般人level

女主係唯一一個知道佢嘅初階技能屈機過d聖者
我覺得唔係窮
啲作畫唔差

只係製作上時間有剩,加下集情節會斷開一半
咁咪播多次令個長度夠

同埋同一個畫面,男主嘅角度同對手嘅角度係唔同嘅
第4話!
冇切耳仔

白做
今集都係有重播,但短好多

其實係真係需要

男主聽到女主講哥布林,而又match特徵就確信呢集係哥布林

然後女主角度,其實係講哥布林講到一半,驚到開唔到口
呢個時候聽到男主講,唔好驚,只係哥布林

於是就肯定咗男主呢個想法

呢次組隊打怪,最後都係由女主收尾
所以係男主角度,佢真係幫打only. 真正係B級冒險者殺死佢

公會長質疑都好,男主(堅持) 話係,女主就認同佢。

冇兩個角度你就分唔到同一個畫面,兩個想法
利用女人
渣男!
個石做證明仲好啦
但無啦啦比人搶左!?

都話左要減少對方痛苦
仲要用火燒死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞