正經一問 因為自殘而入過葵涌醫院住既入一入來 感謝

39 回覆
2 Like 6 Dislike
應承我,放過人好嗎
護士站有電話可以用的
7個月快啲分手斬纜啦
唔係好快到你自殺
無病咪非法禁錮
上面咪有人答咗你14日醫院監囉,最低消費

其實到佢要出院嗰陣,無地方住,佢就自然會搵返你㗎啦

又或者過2日,佢喺入面無人探,又無嘢食,佢亦都會搵你啦
一早出左去叫雞啦
希望真係兩個星期就得啦 佢屋企人其實都錫佢
係佢屋企人鬧交先自殘 如果可以兩個星期就擔保
佢老豆應該會咁做🤔
看醫生做法,如果醫生覺得情況嚴重,出院再犯機會高,
會影響醫生自己升職,
出咗院之後有可能強迫你女朋友住院舍,
因為有部分情況病人出院後有權選擇自己出院是否接受院舍服務,
所以醫生會採用醫療虐待方式強迫病人住院舍。

我之前住葵涌醫院見過某位吳姓大夫,強迫距嗰病人住院舍,
病人唔肯就即刻簽紙話嗰病人失控,叫護士將條友仔綁床加打鎮靜劑。
重複幾個回合,條友怕咗嗰醫生答應住院舍先肯比距出院。
嗰醫生醫療手法極端係葵記出咗名,後來因為太張揚比人提前退休。

一般做法都係透過不斷加藥令嗰病人服軟,希望透過藥物副作用令嗰病人驚,然後乖乖地唔再犯事。

所以如果你女朋友下次再打比你,記得同距講,係醫生面前無病都要話自己有病,然後話吃咗藥之後嗰人好翻好多,
甘就唔洗吃藥吃太重劑量搞到嗰人謝曬。

精神科完全無化驗,全靠醫生對你精神狀態主觀判斷,所以醫生的話=真理,加上護士又係醫院d人,咩心理學家職業治療師全部都會寫報告幫醫生解話,
醫院裡面同外界完全聯絡唔到,又唔比帶手機或者任何攝錄器材,所以住院期間病情真係隨距地講咩就係咩。

另外同你女朋友講出咗院千祈唔好自己停藥減藥,
因為精神科藥物長期使用後大腦會適應咗有外來藥物影響大腦,
如果自己唔正確地停藥或者減藥太急,
大腦會黎唔切適應,嗰人會跳,就算正常人無病都一樣跳。

我係過來人,所以希望發生在我身上的悲劇少d。
咁大鑊🫠🫠🫠我就係好驚佢入完去因為啲藥搞到個人無事都變有事
所以我都好唔開心 唉
你覺得佢正常先會揀佢拍拖
但其實好多人平時都睇得出佢唔正常,係得你覺得冇野,淨係覺得佢無啦啦發作
可能你自己都有啲問題但你自己唔知

好多fd都有過情緒病嘅另一半,我嘅見解係冇人真係平時好正常,無啦啦會發作
仔女有精神病到自殘咁嚴重100%係佢老豆老母衰格唔識教
你仲幫人地口不如你同條囡一齊屌爆佢老豆老母好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞