將軍澳廣場男童被綁架 勒索家人514萬 警方閃電救回 拘捕2人

250 回覆
107 Like 3 Dislike
應該要好似以前咁搵架格仔車拖出行遊街示眾
和平得太耐
d人開始唔識死
呢單新聞令我諗起30年前皇室堡單搶劫綁架案。

咪因為有班弱智連登仔走去綁匪個tg度不斷玩嘢,連狗人哋驚撕票所以咪del post唔畀更多傻仔入去做小丑囉

有幾多柒頭為咗呃正皮同好玩走去聯絡個綁匪挑釁佢再喺連登開post呃流量刷存在感????

畀連登班弱智仔真係玩到個小朋友命都冇埋先安樂????

屌你老母成班人三四十歲個腦筍未生齊綁架都要做花生友,攞人條命嚟玩仲要覺得自己好撚威

人生幾撚廢嘅loser先要喺呢啲危險情況都要吸流量駁人注意
事實囉
其實佢係點樣比張紙家屬
太多傻閪
send埋比班家長
但極速救人 真係好犀利
屌你老母班廢人仲要屈連狗勾結黑警冇言論自由

而家成班集體炒車柒撚咗,就幫自己洗白話五毛搞事

屌你老母成班公屋廢人現實冇存在咁,日日上連登出埋啲垃圾post為咗流量同關注乜撚都講得出

屌你老母連綁匪綁架都夾硬拉埋共產黨同特登踩多香港兩腳呢啲關鍵字去呃正平連小朋友條命都攞嚟玩純粹就係為咗自己個post多人like

賤種cctoy
應該係受上星期有2個中國人係菲律賓被撕票所啟發...
FB都有啲人話假
係咪真係咁多人覺得香港仲係安全
抑或係見到crypto 就起疑心
唔唱國歌係國家大事。
係囉, 向來綁架案係未救返肉參之前, 為左確保人質安全, 都係低調處理!
班賤種黃屍賴得就賴!
結論都係個句:
沒有一個賤種黃屍是無辜的!
最好笑嗰陣時為咗流量話連仔勾結黑警,仲話呢單嘢係假,叫多啲人入去挑釁個綁匪

同埋要同連仔鬥貼

而家真相大白,成班就即刻潛撚曬水話係五毛叫人做
幾個鐘之內發生晒呢堆野, 然後朝早就人都拉埋close file...
成件事好冇實感, 明明咁認真嘅野但個feel就好似大家都玩玩下咁。
講撚到呢個世界其他地方冇呢啲嘢咁
連登你估真係個個都五萬月薪 180cm 12吋咩
歡迎黎到90年代深圳
勒索條友係識果家人定點?
點解咁零丁要514萬?
我淨係知有班柒頭日日上連登做風紀隊長,週圍屈人五毛熱狗,吹撚到自己移民咗英國,一時話自己ibanker一時又話自己喺英國地主點樣點樣又話留港撚抵撚死

過兩個月畀狗拉,上法庭話自己有自閉症連登小天地,轉個頭上新聞原來全部住公屋一係無業遊民一係就地盤攞綜援

呢單嘢最大聲咪就係呢班廢人囉
都唔make sense啦

點會剩係通知呀,肯定係命令式叫刪啦
平時連人地遠到美國既野都去命令人地呢樣個樣啦,黎到連登又會客氣翻?

高登無del係個admin一如概往咩都唔撚理姐,你有你命令,佢有佢9 hea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞