[買人未 :( ]曼聯終極FF轉會吹水區 [2763]

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
本土個啲好薯
要好樣要搵外地黎既
上少d 連登/ig 就吸收少d 負面情緒啦
總有d vpn 移民 踩外國 或者 踩香港留港撚。
兩邊極端 就無限對方缺點 世界上每個地方都有缺點嫁啦 全世經濟一體化 好難獨善其身 普通人只可以適者生存啦
講美麗新香港有咩問題自嘲緊又唔係攻擊人
跟住下季又成季見唔到隻肥仔
反而呢句係啲高尚移民撚用得最多喎

用嚟笑鳩留港撚

大灣暉都成日用
成班loser
講得既呢班七成都係冇移民
又話占蛇未做野
請我
我好cheap
英國啲老牌公司好撚多依啲冗員
請香港人基本上係一個頂十個都得
走咗仲要笑鳩無走果啲人真係on撚鳩
更撚on9既係特登去搵香港啲柒嘢去打飛機去support自己走係一個明智既決定
bob叔
成日笑鳩留低香港既人做二等甚至三等公民比人同化
講到歐洲、澳洲好似無呢個問題咁

歐洲國家大撚把小粉紅啦
🚨🔴 João Palhinha to Bayern, here we go! Deal approved on fee around €50m plus €5m add-ons.

Palhinha will sign contract until 2028 at Bayern, he’s been pushing for weeks for the deal to happen.

Medical to be booked then docs to be signed.

Story confirmed. ✅🇵🇹

呢班人係有一堆咒語,咩美麗新香港,國際大刀會之類
總之係Facebook每個香港柒事新聞都會有一堆呢啲留言十足十bot 咁
我都想走 但同條女好大分歧
要用別人既不幸令到自己覺得過得好好
有啲心理變態
其實個個人既case唔同,背景又唔同。
決定離開既咪祝福,留低既咪祝佢平安

真係唔撚明啲人,走咗既係都要搵返香港啲柒嘢去幫自己打飛機去support自己做走呢個決定係正確
留低既又走去搵歐洲國家啲柒嘢同移民失敗既人去打飛機support自己留低呢個決定係正確

真係好撚on9,唔撚鍾意見到人活得比自己好係咪香港人既核心價值黎
笑正苦我覺得係ok
真係鑊鑊都柒到底
你句句都好似指撚住影補大哥黎鬧咁
其實我唔知佢係邊個,平時無上CC台
影補大哥搵500磅話好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞