富途好撚狗

168 回覆
151 Like 27 Dislike
送你就要?
唔同level好難溝通
如果你賣咗會唔會再送多股俾你
大把人唔用既野都要cancel唔係唔安樂,個人習慣姐

樓主係賤種黃屍係親自係個活動專頁拎!
所以佢清楚知道遲d可以拎埋d 11蚊現金獎!
話賣出1股Go Pro要倒蝕根本係樓主呢條賤種係度斷章取義!
咁唔鍾意做咩唔取消戶口
清倉都係有戶口係到
每三個月送十蚊就變成最多活躍用戶平台
1鎂都開po屌 死左佢啦
咁做咩唔cancel
hold撚住戶口 有幾狗?
自動送㗎無得唔要,搵客服搞都話唔可以做咁放棄,一定要賣
升到2$ 先夠
諗起以前d垃圾港股,合股合到得返幾股
賣出去個交易費仲貴過個總金額
又唔想嗰幾廿蚊出現係bank statement 篤眼篤鼻
早兩過月我提款佢都比$200美金免佣卷
富途自動送肯定唔會送賣完要倒蝕既股票!
我好肯定樓主呢條賤種個1股Go Pro係係上面張圖個活動, 佢自己主動去拎既!
取消戶口洗唔洗上門市搞?
送緊係要 你試吓送錢比我 一仙都要
呢個活動幾時出現?點解我無既?
唔係囉 。如果富途係正,我就唔會擺晒成副身家係ib
因為成副身家放ib,一個ib 夠晒玩,做咩要開咁多無謂帳戶
我就係轉晒啲錢去ib,cut 富途
屌你,你真係腦癌,我就係要清倉,轉ib,取消富途,依家無啦啦塞左1股垃圾比我呀 。 要我做多樣野 。
屌你老母,比一股nvda我就話要姐,比乜撚野gopro. 屌富途就話黃絲 。我不如幾撚愛國愛港 。就嚟有多兩隻熊貓,開心到我幾晚訓唔著 。樓上屈我係黃絲果班人睇住呀,我屌你老母臭閪,咪撚再屈我,我愛國愛港呀 。
你問條傻閪就岩嫁啦,我連邊個位按都唔知,無啦啦塞左股垃圾比我
唔洗,唔郁就唔會收錢
師兄,唔好以為del app 唔理佢就可以無事 。
假設你將來申請公屋而由唔記得填報依幾粒碎股,你分分鐘比政府告你虛報資產
你係咪想陰我….
個戶口得果一股gopro 咋 。
要入兩鎂至夠錢比平台費+佣金呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞