中國同中國香港算唔算向全世界證明左人口唔係越多越巴閉,領土唔係越大越巴閉

6 回覆
2 Like 2 Dislike
中國同中國香港人口:
14億+750萬

南韓人口:
5100萬

中國同中國香港領土面積:
9,597,000+2,755平方公里(合共9,599,755平方公里)

南韓領土面積:
100,210 平方公里

中國同中國香港足足大撚過南韓96倍
人口多撚過南韓28倍

但中國同中國香港足球隊係可以廢撚到永撚遠都踢唔撚到入世界盃,南韓足球隊就係世界盃常客

中國整出黎既晶片連南韓既都不撚如
中國香港就更加唔撚洗講,連晶片都屙唔撚到粒出黎

成個種族既演藝事業係廢撚到得成龍一個係真係可以衝出國際,計埋李連杰同李小龍啦,都係得3個咁撚大把
人地南韓演藝事業完全唔撚洗靠武打電影,單係唱歌跳舞既都可以輕鬆上位,衝出國際,黑人白人都識
一線演員更可以眨下眼就電撚暈亞洲異性

仲未撚同你計以前風靡全亞洲,紅極一時既ONLINE GAME,中國同中國香港由始至終都比南韓按在地上摩擦

中國同中國香港向全世界證明左人口唔係越多越巴閉,領土唔係越大越巴閉
顏值,種族值同種族天賦技能先係主宰一切
因為南韓背後係尾國佬咁簡單
但芝麻人乜都可以用黎打飛機 人多 地方大 連搞衰左香港都可以用黎打飛機

仲話英偉達係終蟈既咁唔知醜
冇計 廣東土著智力係低啲
又諗起啤梨屌9中國足球個gif圖。。
13億凱子+1億共產党, 都贏不了幾百萬的小國
點解新加坡咁多土著, 但全球最有錢之一?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞