Edan呂爵安後援會骨幹成員奢華追星生活大曝光

84 回覆
14 Like 49 Dislike
本牛肉訊】Edan呂爵安嘅粉絲後援會(EIFC)近年是非不斷,後援會喺前日(1日)發公告宣布於本月底停止運作,包括停用及關閉多個社交平台帳戶,現時處理Edan生日周邊(紀念品)等跟進個案,並聲明會與新團隊商討後再轉移應援資金,但未有交代現時EIFC盛傳過一千萬嘅資金、點樣合法而安全地不被挪用等細節。
本牛肉於網上發現多宗edan粉絲投訴爆料指後援會骨幹成員仍過住奢華追星生活

•  Edan呂爵安後援會會長 網名Carmen  pie (J小姐)

雖然會長J小姐蒙面,但最近edan公開活動拉闊音樂會被認出兼影到坐係第6行,由於音樂會門票未有公開發售,好有可能係福利自肥飛。

澳門Mirror演唱會仍坐各成員後援會地下前排位置

被踢爆用後援會資金以每小時600蚊請替身扮自己,出席後援會公開活動

•      Edan呂爵安後援會骨幹成員網名Nicole
自己透露係NowTV前員工

後援會解散後,12子電影見面會仍坐頭排代表後援會影相,普通粉絲要近4000蚊買飛,並且不能帶電話相機進入場地

多次無通知會員下,自肥做呂爵安MV臨記

近排活躍另一成員Jer 活動,疑為入主Jer後援會自肥做好準備
咁都唔搵返筆勁嘅都對自己唔住啦
本身Edan 都係其身不正
有咩偶像 自然有咩野fans
都係Ian 嫂最實幹
唔井羅冠聰?
我睇唔明
點解要請分身扮自己
追得星多數智力都有啲問題
是鳩但啦
大佬 鍾意得鏡多數智商有少少問題 又有d錢無掟洗咁款 唔呃你呃邊個呀
呢單騙案成個劇情幾有趣,仲有新意過人哋大製作大電影嘅垃圾劇本,可唔可以用嚟拍返套電影?隨時大賣,可以叫後援會狼人
即係揾人做parttime fans
唔怪得平時working day 有活動都咁多人
之前追過post話係之前俾人屌到退咗任,點知轉個頭用分身再選又當選,所以出活動搵分身扮佢,笑撚死
逢鏡post都留言好好心機
逢鏡post都留言好好心機
痴揀線
依d受薪粉絲邊度搵?想搵下外快
貴圈真亂
生錢既金蛋 邊肯退
佢地拯救咗你,令到你有生存嘅動力,感恩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞