馮盈盈突晒深V婚照被TVB男星嗌恭喜?轉身驚見側面「全露」

105 回覆
25 Like 109 Dislike
本身唔差
但可惜零氣質
佢行撚錯哂路 想釣金龜但一開始又要行口沒遮攔,亂講嘢扮貼地嘅路線 豪門點會比呢啲女人入門
又成日同mmc講啲意淫嘢搏出鏡

好喇,到同佢同期個班港姐 mmc 何依婷都嫁人,佢又心急想行返淑女路線
點知上廢青閒情連自己同事都笑鳩佢
高學歷MK妹, 成件事好矛盾
無關係 讀到大學讀埋master,個人都可以好衰格
學歷同個人修養可以係兩回事嚟
好易走楊ck舊路
想同佢做愛
講兩句粗口聽下先
係咪下巴打咗針凸咗出嚟
冇人想知你個垃圾佬想唔想知佢唔想知喎
睇下霆鋒,一直mk 落去 一直 chok, 去到某個位置就成為icon 其實都真係佩服佢
佢一開始都唔係想釣金龜, 人地一開始有bfd 咪做自己想做既野; 係最後分咗手先搞成咁姐。
係咩 個陣唔係成日有記者影到佢去富二代船P咩
佢係咪着咗一大陸好興嗰啲肉色絲襪?
好大浸大陸味

同埋心口個條線咁似畫出黎既
你掉轉咗來講
佢係衰在同肛交敏 上何生富豪遊艇 然後互相攻擊
但佢又夾份同ex 買樓,有份比首期, 都算係咁
但你講呢單野又真係睇唔透
騎牛搵馬掛 個陣佢都有同佢個寶寶同居
見到佢chok晒聲教人讀書啲片真係好難頂
著左肉色阿婆底
有得屌
會屌
個陣應該係醫生想結婚但FYY想發展事業 or 騎牛搵馬,醫生大把貨無必要等佢啦。到無咗醫生底線接盤又年紀漸大就搵唔到自我定位,基本上都係港女思維,想趁自己仲有條件時博到件最好,但靚又唔係最靚,後生又唔夠後生,演技又唔係話好演技,心理唔夠強大。

MMC 聰明過佢嘅地方係,及早斬纜林詐,再試幾年都搵唔到更好的接盤俠就同「多年朋友」嘅機師拍拖兼「主動」求婚,起碼叫做搵到個正常伴侶。

講真 FYY 最好一係就跟 MMC 路線,一係就學阿蛇咁一條心發展事業磨練演技唔好諗男人,以佢讀書咁叻應該都仲有機會
有著衫嘅!吊!
啲相好嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞