[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (6)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
好癲兩邊都差成萬票
今日又課左金,岩岩投滿曬啦

唔洗灰心 佢哋嘅樣灌水法個食相都幾肉酸
其實已經冇得贏
一邊出cheat
一邊老實投
除非投訴到 否則唔會贏到
對家係咪買咗水軍
點追
「條裙短, 要咁樣摟返張氈...」

https://x.com/_10apple19/status/1810289565342859491
想問有冇人睇過黃viu的某一天配音版?有無刪剪?好想睇大金但真係頂唔順啲殘暴虐待鏡頭,之前睇少少片段睇到好驚
我已經放棄買心
我懷疑個網站造假掠水
根本一開始就想對家win
但又想賺雙金粉錢
可能真係咁多fans投呢
有冇咁多fans….身邊無人睇
我有睇
只能夠講完全唔明套劇有乜特別
我見到女主唔想睇
男女主角一啲都唔靚
啲人係咁吹捧女主演技好好,利申未睇過女主既劇
見到尋日對家最後個半鐘嘅投票數據對比早一日個票數就會覺得冇可能係真fans人手投,講緊嘅係比早一日多十幾萬票,會突然多3/4000 fans投滿35票? 成件事古古怪怪咁

不過我係第一次投哩啲(第一次比咗細金
唔知平時哩啲投票係咪都係咁
https://www.instagram.com/p/C9Obvk8vTfomiXdTtq6Th3EOoUZy1_wE16x9D80/
原來係download 好多個app
再開好多email account 咁投票
玩曬啦咁得閒
我覺得冇乜用...
就好似game咁可以用錢玩既時候就冇咩公唔公平可言....
我寧願鬥課好過鬥得閒開email
大金公司ig更新
https://www.threads.net/@sooman_eyesonyou/post/C9Ojxpby-c1/?xmt=AQGz7xlDtJSgPacffHblu7Rd_bn62IKTxge7b_pxjfG6NQ
東京都開埋快閃店
重要有新產品
淚王真係賺到fat fat大熱
大金有冇分紅架
哩個投票不嬲都係鬥課金,好多fandom會集資開新acc投票
一嘢轟啲票落去拋離對手係好常見嘅策略,唔知點解哩度個個都覺得係出cheat

你哋身邊冇人睇唔代表套劇唔hit
明明哩兩套劇喺韓國都係爆劇

係Threads搬過黎
對面個女主尋晚最後兩粒鐘多左19萬票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞