[球玉殞落]曼聯終極FF轉會吹水區 [2762]

1001 回覆
9 Like 12 Dislike
德法英荷日韓中堅, 儲國藉咩
唔認老啫, 唔洗否定佢以前領袖能力
領隊都做埋仲要質疑
見有group提起
傻鳩卡數fans嬲到出煙

https://www.facebook.com/share/p/AhvRsVHzfbieU5Ty/?mibextid=WC7FNe
唔係
簡東拿費sir都唔係用吹風機

漏咗圖
咁遠都望得咁仔細?
下年踢343
其實冇乜好嘈 佢同小花 Both are GOATs
又強行雙嬌
蘭尼鬧太甘應該會崩潰
好似水狗咁
擺明唔認真訓練都唔鬧得
我冇話佢唔係領袖
我係話佢唔係絕佳嘅領袖
絕佳嘅領袖起碼要尊重下個隊長臂章先
唔好隨便dum落地再踢多腳
carry就真係carry
但我唔覺得佢係領袖
領袖唔會琴晚咁樣崩撚到咸要大碌安慰佢啦
又可以借機回應翻開唔開風筒呢樣野,好似牙朗呢類球員你根本唔駛開風筒屌柒佢,因為佢對自己要求分分鐘仲高過領隊對佢。
但有D例如福同山曹之類球員去到某一個位係一定要改硬立場甚至兜口兜面屌柒佢。傑斯後生時費sir直頭搵前SAS人由朝到晚跟實佢廢事佢出事,因斯堅尼兩個隊長一同費sir唔妥就即時賣走佢地。球隊係講求teamwork,冇人可以大支野過隊波。如果咁個球員都係改唔到就應該即時踢佢走。曼聯之前正正就係一路有得班球員大過領隊成班縱到嬌生慣養所以先攪成咁。
同埋學下做人先啦,邊有人會一路高壓狂燥病咁去對住班球員,見到D咁有見解回應真係嘔血。
雖然唔明你講嘅同我講嘅有咩關係
但你講得冇錯
好咗好多㗎啦,起碼𠵱家更衣室有份量敢出聲嗰班唔係呢類人
其實我上面段嘢冇否定過佢領袖能力
係想講佢領導能力冇朗狗仔吹奏得咁高姐
激勵士氣,衰兵必勝
唔同意
其實後figo 之後都係靠佢carry 提子
係真正領袖
carry就真係carry
但我唔覺得佢係領袖
領袖唔會琴晚咁樣崩撚到咸要大碌安慰佢啦
激勵士氣,兵必勝

打錯字
正常都係諗使唔使屌、唔屌得唔得、屌完有無用
但有啲球員就係你屌我就係你錯

但我記得費SIR都有講過有啲球員佢後侮屌得太金打擊佢自信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞