民主黨唯一死剩種,出席2024慶回歸酒會!

26 回覆
3 Like 42 Dislike
香港回歸27周年,特區政府今日(1日)舉行慶祝酒會,民主黨死剩種`亦有現身,繼續成為全場唯一民主派。

2023年慶回歸酒會,都有獲邀出席,他當時說民主黨只有他獲邀,感覺不太好受,但顧及到若自己不出席,就沒有民主派代表參與酒會,感到可惜

李華月就算唔係全面投共,之前攪唔知咩智庫都係親政府先有得做,早就已經係建制中人啦
耆英版黎文洛
李华明真好嘢
當代馮道
而家除咗佢本人,仲有邊個會當佢係民主派
咁佢都未退黨。佢仍然係民主黨既人黎

女就奶蛇
男就奶共
今時今日仲留得低
好大機會係鬼啦
原來養左隻鬼仔咁多年
司徒華劉千石果類
當年佢仲係匯點果時已經露晒底喇
97前前,就係佢親手令香港人無咗全面直選
原來係老一輩班販民
司徒華一早就係親共㗎啦。我1972年嗰陣佢接觸過。成個左仔口吻。
我叫華哥

天生個樣好似俾人窩
司徒華在中學時代就深受左傾思想的影響﹐認為中國共產黨是帶領中國走向繁榮昌盛的希望﹐後來還加入過共青團的前身新民主主義青年團。1960年代﹐已經三十多歲的司徒華要求加入共產黨﹐但是因為與本地的黨務負責人意見不和而被拒絕入黨。司徒華與北京的密切聯繫持續到1980年代﹐與當時的新華社香港分社社長許家屯來往密切。他在1985年參選教育界立法局議員時曾向許家屯表達過參選意願並獲得支持﹐同年還被任命為基本法起草委員會委員。
睇返當年龍門陣全世界圍屌佢真係好撚精彩

果集龍門陣仲有馮煒光
三十年前已經表演緊點樣民主親共
https://www.youtube.com/watch?v=C5-41qLU92Q
奶都算,都唔知係咪無間道,做埋針爆料陰人果d
歷史證明,匯點系嘅幾乎全部都係鬼

依家嘅腥港真係得啖笑
李華明 馮煒光 湯家驊
呢三個仲係民主派咩?
李華月打真軍

嚇撚到縮陽
當時香港人重當佢民主戰士

2012年打後先開始發現成班都賣港賊
淨係記得佢同TVB 6號拍咩"喜得街"燒烤食品
連燈應該無咩人識呢首
講得出李華月
清都有返咁上下年資
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞