麥當勞出左30次免費加大卡,盛惠$18

281 回覆
26 Like 257 Dislike
如果第一下裝到好似張圖咁多
班仆街一定鄧下鄧下鄧到中薯size
仲要用呢個就無得用其他優惠

要正價餐

$35餐果啲無得用

又唔包shake shake粉,on9
收18叫免費?因為18蚊唔係錢?
益公司外賣ac
從來只用優惠卷,不會買正價餐
都係睇有無錢
睇吓阿侵同廢老巴
有人真係會加大既咩中同大薯條根本冇乜分別
搵笨柒
食撚到我照胃鏡 你貼返我醫藥費 屌你啦 不了
對上果次加大好似係2蚊定2.5
都數唔到幾多年無加大
早餐多塊薯餅係重點
要,shake shake 薯條個粉要另外加$3,$18加大唔包粉
所以佢咪要寫明邊啲卷係免費,邊啲卷要再加錢
唔包shakeshake 粉可以收隊啦
正價餐先用得
同茶記寫"加$5 送罐裝飲品" 一q 樣
買iTunes卡
蘋果App Store裡面d嘢全部免費
食3次breakeven 食4次以上就可以so called叫賺
https://youtu.be/aL9rwI-xC-8?si=ZTZkMTZUYMQZh_NL

人家5月時先死左咋大佬

2003年,史柏路克拍攝以自己為主角的《不瘦降之謎》記錄片電影。開始時,33歲的史柏路克身高6英尺2英寸(188厘米)、體重185英磅(84公斤)、身高體重指數(BMI)為23.7、體脂肪率約11%,健康水平為中上。接着他連續30天,早午晚三餐吃麥當勞食品,並規定一定要同意服務員誘請將套餐「加大碼」(Super size)。30天之後,他的體重為210英磅(95公斤)、增加了25英磅(11公斤),BMI為26.87,體脂肪率約為18%,醫生檢查出有憂鬱症和肝臟衰竭跡象。這部紀錄片拍攝完成後,史柏路克花了14個月的時間才回到原來的體重。
你夠唔夠膽
擔保長人𠵱9年命
係無事無幹自由自在先
但KFC依家狗也不屌
出埋D無撚用既

張券貴少少 包轉Mc cafe野飲 仲多人buy啦
我出街買嘢從來都係免費,不過要畀咗錢先
加大係合理化煙幕
簡單來講呢張卡係零成本
賣出一張就淨袋$18
醫生見到開心過開心樂園餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞