(多回少字) 東京北海道窮遊

36 回覆
12 Like 3 Dislike
Google寫話人生事故
第二日

食返個老松,展開美好新一天380円

落東京站坐踊子(印子)號JR落去伊豆急下田行下鄉郊咁話

站頭隊番枝淡啡173円不過幾好飲

下田市內膠流流

喺下田火車站附近搵咗呢間拉麵店,全程鷄同鴨講

點咗呢個天然鹽拉麵950円湯底幾好。飲曬碗麵湯後近乎完全冇喉涸

上火車返東京前喺車站買咗呢包魚片上車食220円

火車經伊豆半島的沿海

出到港區

食餐日高屋490円平靚正

未夠喉,再搵間老松填肚,700円

食飽行陣伸宿哥舞妓叮入面成班黑鬼埋嚟搵我碰拳揸手直行直過冇騷他們
如無意外班友都係馬伕嚟。小弟從不call G, 並保持潔身自愛
第三日 直剷日本最北 稚內

新一天,再由旅館附近老松靚早開始500円

乳田T2

登登~ NH573

B737-800飛兩粒鐘。近乎滿員

隔離有部小精靈椰樹蛋塗裝客機

東京灣

入北海道喇

降落稚內

搭Soya bus入市區,700円

到市區,兼全日本最北火車站
又係你條用id飛懶係野嘅賤種
初來報到,fuck around打下卡

seicomart, 以北海道為主嘅連鎖便利店

到附近海邊望景

日本海上自衞隊艦艇
順帶一提,呢度有不少廣告板寫著北方四島是日本的。政治嘢呢度唔多講

唔知乜乜紀念碑

呢條街好多俄文舖,估計係俄佬嘅聚腳地

返火車站望下,剛有部宗谷特急埋站好多人上落

黃昏,買個便當返旅館吃850円

未夠喉,食多個撈麵打底236円
LM
爛尾
為搭而搭
樓主都幾刷得
見到翻東京站以為自己睇漏咗個景點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞