COLLAR討論區 (1019) Ivy聲演《Inside Out 2》上映!Thanks & Goodbye九展!

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
嚟嚟去去都係嗰班人
入佢地PO泥漿摔角=on9
頭一兩頁已經帶晒風向
要平反就自己開PO 擺啲片出黎比人睇
但無謂晒時間係魚台啦 得返班PR同反Viu
玩脆好過
唔洗嘥時間係佢地啲PO上
啲改圖PO玩左好多次啦
要知嘅一早知
反嘅都係繼續反
跟我地賭多場球 課多1884好過
今晚有乜心水
100k
你仲有本咩?
斯洛文尼亞 2:0 c朗
基利安‧姆巴佩得分或助攻
押晒最後1884落去
正常嘅戇鳩仔已經轉木咗玩脆,得返啲喺連登有少少知名度嘅傻仔留守
安俞真真材實料不停po友團搏上熱門,一線女團賣肉都要自己人宣傳先有人知
買一送一冇得賣
但係$80個二人餐就有
咩玩法
法唔法國...廉航、地鐵、麥當勞、肯德基、公屋
呢一類嘅投訴po特別多人留言,代表咩
我第一日去食,果陣連登未有po宣傳,排10分鐘就有,連登仔平時屌到kfc仆街,48蚊就可以令佢地跪低
【免費】香港開心購物節2024 開鑼!有多項毋須消費可獲免費禮品包括麥當勞於7月3日會在官方社交平台 Instagram 舉辦免費派10,000杯厚椰奶鐵活動!另有歷山酒店免費送兩杯橙汁、蘋果汁、咖啡或茶;英皇駿景酒店 Monkey Café 送蛋糕及咖啡或茶套餐;csl Now TV 英超西甲1日通行證、Now TV 電影租看券$38等。
其實要靠改圖去笑即係佢地自己都知原圖冇野好笑囉
Save hk 既水準會圍爐既人都係果d水準
其實有咩得罪佢地?
成功過佢地都係罪?
唔開工冇錢收
大家幫手share多啲畀其他人
我地無開po推班女,佢地自己將d垃圾po推上熱門,然後成日話唔想見到哥拿,問哥拿幾時收皮
成個PO都係精
根本而家連登啲人 淨係想睇啱自己心水嘅嘢
有理冇理就笑咗先
搞到成日炒車/推假膠上熱門
以前講嘅要fc 唔撚見曬
https://www.instagram.com/reel/C84Rqm7PiCX/?utm_source=ig_web_copy_link
ℵ 𝕊ℙ𝕐𝕃𝕀ℕ𝔾 ℵ 🆂🆄🅼🅻🅸🅽🅶
JUL 2 20:00 /DΔΠCΣ ∇ΣRSIΩΠ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞