香港兩大貼地女神YouTuber 對決:小麻 vs 柿柿chichi

228 回覆
497 Like 3459 Dislike
感覺柿柿份人好假
一部macbook wo
Macbook咋嘛
正常成年人有少少儲蓄都得啦
16萬訂閱都買唔到部mbp?
佢部機入水,youtuber黎講無機就乞食啦
睇下佢d生活啦
大學畢業,冇返正職,佢靠出樣之後訂閱多左,廣告都多左,但唔覺得夠佢收入
佢唔係有家底邊有可能個個月去旅行
你同我講佢唔係中產家庭, 吹奏佢叫貼地?
咁係必需品 肉痛都無計無理由因為咁而買部二手或者平但效能無咁好既機
佢做youtuber同拍廣告都有收入啦
佢唔算離地大洗啦 染髮都係用泡泡 去旅行又成日食便利店
佢係個個月都去旅行, 機票 交通 酒店唔洗錢?
如果佢公開次次旅行都係低消費旅行 我就服佢 覺得佢貼地
佢有d日本片係日本政府果邊請佢拍
算啦,上面都講左重點佢14萬訂閱
佢唔係靠出樣都唔會突然咁高訂, 未出樣前都有睇佢片
出左樣見佢變哂質已經冇再睇, 唔好講咩做youtuber唔出樣吸訂閱咩
搵食機唔見咗 即刻買返部新
普通人都會咁做啦on99
唔覺得佢有乜變質性格有乜問題佢d片都係剪得好有心思 講野又直接唔造作 人地熊本請佢去旅行 佢照話食到想嘔唔想食 就知佢唔係d世界女
佢有時去旅行住下靚酒店 坐下頭等車廂都係多d題材拍片吸引觀眾睇姐
Macbook駁你唔到就同你講生活
你買macbook就淨支出

youtuber買macbook,首先係屬於工作支出
二來拍低過程做content,已經可以回收返少少損失
分分鐘講自己唔見野條vlog,都賺得返部macbook
先唔講係人哋搵食架餐
正常人唔見咗部電話都會即刻出返部啦 唔通唔用咩
係咪要瀨地硬 哭一輪 再買先合理

電腦對你唔係必需品 對佢係
與其怨天怨地 不如快撚啲買
好少錢咋。。
兩個都kongu

豚長joey都12萬訂閱
白卡收皮

見開世界一定係搵個open既 小麻 做人妻就唔差 要玩同新鮮感 就一定柿柿
唔會悶 又比較淫 又唔會死魚
柿柿撈味重好多,同埋佢而家都係雪姨公司,以前係幕後做剪片,而家做幕前

小麻明顯冇經理人幫佢接廣告,嚟嚟去去都係賣啲化妝品太陽油
小麻聰明在收每月收5蚊訂閱
幾撚多人訂
5蚊又唔係咩錢 好多人當跌咗 支持吓咁
驗眼啦,明明青空
感覺杮杮比較識化妝打扮襯衫護膚
小麻似係天生皮膚好
但擔心佢過多兩三年
廿五六歲之後
女人會劣化得好快
到時小麻可能要化妝重手啲
但係又驚無咗而家種清純
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞