【消息】社工註冊局修例 僅前學民思潮黎汶洛宣誓留任

89 回覆
10 Like 82 Dislike
支那狗用百度轉正體中文唔識分

支那狗唔識正體字
黃絲都返支那吃喝玩樂

我問咗好多次,你哋無個畀到相我,我要有樣,唔係得文匯大公純文字啲幻想
wiki話有明愛degree
財政個神學肥仔好似攞咗啲捐款去炒股

傑斯仔踢法似佢
黎汶洛曾是港專學生,於文憑試僅獲4科2級,其中英文1級,放榜後即報讀港專公共與社會服務專科文憑。2015年間黎汶洛專注學業,並要在當年暑假完成社工實習課程。
成績差到無倫都可以上位,唔係奶鞋底仲有咩手段
記得當年無敵神駒係咁笑9佢
就係我個雞蟲frd囉
最初夠秤佢鍾意賣香港嘅
叫佢投6號 死要投omdb
跟住又投咖哩飯
唔垃圾嗰啲唔投 就係鍾意和你飛
而家投降 逄週末就上去飲飲食食揼骨叫雞
夠真人真事未呀 又係我FF呀
你個雞蟲FD係一堆字?
又屈到全香港人身上

唔同程度都可以咁比

衝紅燈同偷野都係犯法

所以大家都係罪犯
捨工
是但啦

因為一個人無遵守自己心中原則

班友就表示做乜都得
你當我跨張左套用係全香港人身上
但佢嘅跪同繼續係政府部門做野嘅人或者返深圳嘅人有咩分別?
況且第二個問題都係未解答到
唔跪有咩好處?
攝石人
食好多女個條肥仔?
藍屍賤d
林x軒
又名林淳x
又名x淳軒

條友2019前都係騎牆
事實走果班係偽抗爭者!

鳩噏齊上齊落,為港爭取自由民主,未被人拉俾人打果時年年維園打咭呃like鳩噏沒自由寧死不屈,一有人開始俾人拉俾人打就鳩縮番去吃喝玩樂飲飲食食黃店打咭當抗爭

冇成本未傷到自身利益果時咪鳩噏扮抗爭囉,一有小小風吹草動就鳩縮甚至著埋草學乜撚野人抗爭!

所以走果班除非你上過前線俾人炒過牌唔走唔得,否則全部都係自私撚黎!

我身邊教會同果班中產朋友最撚多哩種人,成個運動都只做free rider。
以前就年年六四出post打咭,19年又係咁鳩噏抗爭。點知一出開始不再批不反對通知書就冇再上過街示威(原來抗爭要獨栽者批準)
出埋蒙面法已鳩縮到del埋FB, WhatsApp group平時發表啲偉論都del撚埋,跟住只係ig日日食黃店打咭就咁話自己無忘初心,一聽到五加一可以移民就第一批即閃。齊上齊落?食得㗎?革命?你流血咪得囉,我就不了
牆頭草有乜好尊重,比起班忠誠禮義廉更加可恥
後生版狄志遠
𠵱種人格都有啲問題嘅人
佢之前都好多財務糾紛

竟然個事業係做社工去做輔導職能去幫人?

我屌你社工乜人都請㗎咩
佢啲所謂社工係咪jfft嗰啲呀
願意跪低並唔意外

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞