HK01 高登黃金黑歷史劣跡斑斑:係呃人嘅商場黑店衰落

42 回覆
42 Like 3 Dislike
老貓成日畀人昆 有冇懷恨在心?
係㗎 唔好嘥自己時間
其實有咩方法可以唔俾呢d黑店食住?

拎砌機list 係咪堅持要list 上面嘅item先好買?
呃左咁多年先收皮
賺唔少
依家咩年代?仲身水身汗落商場搞一大輪
然後抬餐死抬上屋企?

網上面㩒一粒制,自動送貨上門砌好晒俾你
買熱門貨要搭埋舊豬頭骨一齊買
唔幫襯囉
個場要轉型都難
明野/動漫/後生仔野去西九蘋果
淘寶垃圾野去對面特賣城
膠佬高達野.毒撚打卡都係附近有晒
掃街美食地面大把
仲有咩可以做
而家大廠都玩direct sell,直接上網訂,或者through 啲大型嘅家電鋪先可以買到。點解要畀班老千賺
執咗佢重建啦
仲有成個場賣game 都合謀定價
本身都唔記得,不過睇到兇細路嗰part我就諗起我初中嗰時走去買speaker, 因為本身用緊嗰嗰係usb取電,我睇中咗個平嘅問佢有冇usb取電款,佢嗰時又好似冇,跟住問多兩句個閪婆直頭話我痴線,我哋冇呢D賣,屌你老味惡撚到

搞事,命都冇
宜家我買俾個仔電腦都係dell hp lenovo,去大行買
整你老尾機咩
所以成日都話,咪以為網上砌就無伏,做嘢嘅其實都係同一班人
係 咪咁煩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞