[WAV] tripleS討論區(6) 下半年 Vison@ry Vision cb +日本出道?

595 回覆
8 Like 3 Dislike
課金投多過要求嗰班慘,真係倒錢落海
唉又冇投到,完美避開獎勵,呢啲柒野次次都冇份參與
仲有得投,唔夠票都趁佢有得投投咗先,遞form先,應該起碼會有fco送
第一日投邊個好,睇緊twitter啲Giveaway

我知,睇咗dc,但係同今次可以繼續投票攞埋lynn+mayu+xinyu冇衝突,反正我早就投嗮三個票...
聽下就算
佢acid eyes隻碟搞左幾個events就算
流通量少到呢
飯制卡又冇得transfer...流條鐵咩
邊個獎品吸引咪投邊個,或者睇邊個有SCO送
應該最多都係搞多4-5個event比你地補埋就算唔好諗住開10-20個events
頭先投哂S4S6報哂佢地啲GA了
之前都Miss哂glow幾個,算啦100%只是數字,講真堆飯制相揀得唔太靚
Rich
https://x.com/soomsoomsoom103/status/1828042126153961897
本身想留多啲第二日,但呢個GA真係吸引
呢個成set sco幾吸引
認得大站同米飯班主,揀佢哋啲相,有幾日就俾死鬼佬玩壞左giveaway要人like晒佢哋全部Rekord但啲圖全部都柒
成set SCO勁吸引
抄我講嘢?
原來係咁我嗰陣都冇留意冇投到,唔怪得依家一半以上柒卡

kaede差7000票...magpieS+Alum最後關頭all in咗兩萬落去埋都挽救唔到
而家好似想kre4個齊腳去日本
唔知s3推唔推到上去

s9個大戶就真係射曬落海
Jiwoo啲大戶上次vv投哂啦喎仲夠唔夠seoah/seoyeon打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞