[多圖]大陸妹其實好多都好靚

258 回覆
113 Like 563 Dislike
仲有反社會人格
應該講 佢哋對個人價值冇太高既追求

你將外國嗰套轉用中文講梗係kam 啦 文法又錯
你有了料唔使咁毒撚啦
財經嘅財經啦

成日開埋啲柒頭post
而家寫專欄咩邊有人執字執句
人地寫一篇文章要經過幾多程序,人地全部有收費
我寫有收費咩連登寫嘢有程序要跟咩
你地以為睇緊報紙?
人地網上聊天
你地係睇人地寫錯啲咩嘢
仲要細微到一字一句一含意都要絕對正確
你地咪On9啦
全網上你睇得晒咩
公私分明
大陸妹其實好多都好靚
但你po 果d 都唔靚
千六蚊佢呢D質素已經抱起對腳M字咁比你抽插佢對鮑
你眼角太高姐
心地應該就唔靚
誅心論都出埋
前排上海番黎
認真講,啲女既身型打扮化妝的確超越港女唔只一個level,平均身高168up,樣可能香港會好啲,但人地既醫美仲普及過韓國,所以有好多微整少少已經個樣勁精緻,主要係大陸女人追求靚呢件事比港女重視好多,無計,小紅書啲片差唔多大半都係教化妝、穿著、保養。呢個係文化問題,日常接觸既野唔同,無得比,除非香港人已經察覺到自己係審美方面比較落後。
另外,今年都去左韓國首爾,想講真係得kpop啲女正,條街啲女都會化晒妝,但身型同氣質真係上海啲女屌打。
No bullshit 唔係特別吹奏,親眼經歷理性分析,香港人再困係呢個小城市真係會含
做雞唔靚點做雞呀
得啦,靚女就係雞

高挑白滑既比比皆是
但連登仔唔會信
靚女未必係做雞 但係支那女人一定係做雞
如果14億/2=7億女人都少靚女就死得啦
喺2019之前,有好多十零二十歲嘅後生仔都返深圳溝女嘅,啲女係好受溝嘅當時,而家就唔知喇
連登黃人:輸民意,唔溝了
你下次試下講係日本妹/韓妹,反應即刻唔同
我唔係連登仔雙重標準測試員
連登公屋仔:冇可能架!港女又黃又平又柒,唔係全部女人都係咁架咩?大陸女人點會好咁多?一定係P圖

連登公屋仔:何況我課千五先可以俾港女當眾摑,算掂到女神手仔。點解大陸千五可以屌埋靚女閪架?唔係我on9,全部都係大陸妹嘅錯

連登公屋仔:大陸妹全部有機心,想好似當年我大陸老母落嚟一樣呃公屋 邊似港女咁,知我住公屋就睇我唔起,當我賤過狗,咁先矜貴,快啲去做兵先
試下標題寫日本妹
貼大陸妹撚下連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞