Variety:拜登糟糕的總統辯論表現令荷里活的民主黨頂級捐助者嚇壞了!更表示如果他不退出,就不再捐錢!

59 回覆
25 Like 6 Dislike
有幾唏噓?
係班美國佬自己揀條痴呆老人做總統
參考國民黨換柱,開個臨時會鼓個掌搞掂曬
之後輸到仆街嘛
國民黨班垃圾就咪攞出黎講
陳水扁後, 馬英九幫國民黨重新執政, 但之後又俾英皇連任8年, 再加埋清德宗
做左咁多年在野黨, 都唔知在野黨點做, 仲一副執政大黨作派
抵國民黨俾民進黨玩足咁多年
現在都得, 只要唔喺早上十點到下午四點EST 攻台就得
而家仲可以換人咩?
無話唔得, 民主黨初選只係佢地圍內既規則, 又唔係法律規定
只要民主黨無人出聲, 想點玩都得
但大前提係拜登要退選, 否則無人可以強制拜登唔參選
美國人你地同我聽住無講錯
本來班人係想用佢做扯線公仔
扯線操控者係奧巴馬
今屆其實係奧巴馬第三次任期
不過而家畀拜登老婆搶咗操控權
暗地裡拜登老婆其實已經成為第一個美國女總統
咁民主黨早前已經叫拜登收皮唔好參選
但佢兩老又想冧庒就失控硬上
另外賀錦麗又會暴走不受奧巴馬控制
賀錦麗破壞力估計會在拜登老婆之上
所以餘下半年任期唔會要拜登辭職
但而家要玩到拜登兩公婆知難而退
唔知可唔可以搵返四年前懶係識野個班愛登力連登仔
四年後總結返呢四年有幾咁撚垃圾
記得個時班on9仔又J拜登又J賀錦麗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞