雯雯:收到正式通知,俾業主趕走

291 回覆
461 Like 25 Dislike
無良業主,係要逼死人,死吸血鬼
基本上有一堆(香港網民)就立心不良
相信呢堆人咩地方國籍位置都有
而且佢地都有一條收入嘅方式
就係網上不斷做詐騙嘅事或幫一啲黑社會完成任務而得到黑社會比出嚟嘅零頭收益。
雖然呢堆弱智好撚豬西要靠黑社會啲最低層嘅水腳去搵食。
但呢堆弱智啲思維充滿身處世界頂層嘅氣焰😅
唔係幫佢地呢家人講說話因為我完全唔識佢地亦唔係佢地Fans
但好多時有好多嘢明係被人故意惡搞,件事情真假就唔知。
但事實有一堆立心不良一直對香港任何一個人作出攻擊,意圖令到(香港人)=(地底泥)已經好明顯下,如果冇乜人覺我只能喺不同嘅Post寫出我發現嘅事情。
因為我都喺極度麻煩之中
所有嘢都有問題出現咁滯,寫錯或有啲文有問題我都冇咁多時間去修正,如果寫錯可以提醒
但我對家係用陰招嘅,所以佢地勢力只會製造問題比我,但唔會比我知佢地做嘅任何事,而呢啲事係包括我可能有啲錯或失誤冇留意到嘅事情,但佢地就會用背景黑社會勢力,作出包攬解釋你嘅件事角色去抹黑😅
所以提醒各位真香港人咪中計
咁佢想點 業主養埋佢全家好唔好
903當奴會唔會接濟下?
呢張圖真係好岩雯雯d帖
問下業主可唔可以一次性交租一年
講到收按金佣上期係唔正常
幾時去左海洋公園
可以照顧雯雯一晚
欠債還錢天公地道
咪諗住拖住幾個細路有隻狗有個工人就係上等人先得㗎
兩公婆大懶蛇仲好意思賣慘
有手有腳死去返工啦
乞衣都冇你哋咁懶
自己唔交租仲好意思講
租俾佢嗰個都係戇鳩
有人迫佢生四件?
家姐有冇幫下佢
每個月都話要行最後一步,每個月都話到下個月就冇事⋯講咗幾年
死唔死係佢自己既事,交租天經地義,而家情緒勒索邊個?
可能已經係第唔知幾多個一個月通知
老公有接job又番地盤但無租交梗係趕佢走啦
Google 有相
希望香港業主大人們
唔好再租畀呢2條乞兒
真正養兒防老
我諗一夠歲數就要出嚟做嘢養返佢兩個

終於發生佢滷味咩,講到好似好震驚咁,遲交租一兩次一兩日人哋會趕你咩,仲要幾日前通知,好明顯係慣犯喇,咁唔交租就預咗要走㗎喇,仲係度賴死
又話有工人 就重新開始
離咗婚幾年咯喎
再講
畀你係佢姐夫都唔會接濟佢啦
長貧難顧
分分鐘坐定粒六養佢全家過世
一個月四五皮走唔甩
又要人課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞