正式宣布. Smartone已經接通咗衛星電話服務. 有圖為證

17 回覆
3 Like 8 Dislike

what is 天通衛星
點解唔係 make hk smart
5G
即係點?可以隨時roaming?
Make US smart
駛撚你make咩
仲有呀,你小心國安呀
成日掛住美國
保持目前手持姿勢....
係咪郁一郁就斷架啦...?
天通一號是中華人民共和國自主研製建設的衛星移動通信系統,由中國航天科技集團研發,計劃為中國及周邊、中東、非洲等相關地區,以及太平洋、印度洋大部分海域用戶,提供全天候、全天時、穩定可靠的話音、短消息和數據等移動通信服務。星體基於東方紅四號衛星平台研製,通過長征三號乙改進Ⅲ型運載火箭發射。
勾結外國或者境外勢力危害國家安全
華為嚟㗎傻豬
咁仲衰,用華為去make US smart
點解唔係make CN smart
你見到US兩個字就諗到美國,你真係好撚危險,你到底有幾撚愛美國先會見到呢兩個英文字母會聯想到美國?
你都on9
我就唔識英文
由細到大、黨教我哋敵人就係US
你認為US係咩意思
已報國安ye smartone
但係個電話畫面,key 得好流喎

Key 到歪曬

仲要個鏡頭位置都唔 match

點解唔影真實畫面?
定係根本都未搞掂,又要出來威
摘要絕地天通,字面上意思為「斷絕天地相通之路也」,實際上是「凡人天地相通之路被斷絕,僅少數人得以登天通神。」

改個名都衰過人,連避諱乜乜柒柒都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞