有冇人知屙尿落海可唔可以申請世界紀錄?

9 回覆
0 Like 7 Dislike
我有次發夢食飽飯去左個公園度屙尿落樹,離遠有人見到就大聲話‘喂你喺度屙尿?搞錯啊,有病呀?我就若無其事咁行開,繼續去行我既海濱。

自從有次行海濱急尿急起上黎就去左無人既地方度屙尿落海之後,真係返唔到轉頭,依加海濱就係我既廁所,我發夢喺海濱屙尿既次數起碼都有100次。另外中秋節嗰晚又係急尿就直接喺街邊既坑渠度屙尿,初時好驚俾人發現,但又覺得好刺激。暫時發夢屙尿落坑渠道就得5次

又有一次等緊過馬路見條街冇人就直接喺街邊坑渠度屙尿,亦都有試過喺棵斬左既樹度屙尿,仲見到有好多螞蟻俾我啲尿射中,暫時發夢屙尿落樹就得26次。仲有試過7次發夢喺公園草地度屙尿

仲有試過屌閪屌屌下屙尿落女人個閪度,搞到好似灌腸咁噴返啲尿出黎。

同場加映:有次我行行下海濱已經feel到急屎,係急到就黎賴嗰隻,跟住就一直忍到去到海濱既樓梯度屙屎落海,之後我行完海濱原路返去嗰陣有去睇下舊屎,但已經唔見左,應該俾水沖左落海,回歸自然。我覺得周街屙屎搞到好似行為藝術咁樣。暫時發夢屙屎落海就得3次

有圖慎入:

Ps.戴返個頭盔先,故事純屬虛構,唔鼓勵任何人模仿。
ching 夠鐘食藥
結果:
國安‧已報
你又知我有精神病?
你又知我叫你食精神科藥物?
死傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞