張致恒太太雯雯被業主逼遷 IG黑圖連環放負心力交瘁

300 回覆
7 Like 155 Dislike

藝人張致恒(Steven)與太太雯雯婚後生活拮据,一直活在貧窮線之下,連月來更加禍不單行,愛犬離世令雯雯大受打擊,心情跌落谷底。而最新,雯雯就在IG社交平台上第N度放負,透露被業主逼遷的壞消息,情況令人擔心。

雯雯今日(24日)在IG社交平台上,發佈只得黑圖的限時動態,寫上白字:「我撐咗咁多個月,好攰,肥妹都走埋,而家真真正正發生,我亦無力再撐,既然個天要咁發生,唯有接受」、「再見」。

其實日前,雯雯同樣已經心力交瘁,在IG上連環放負:「冇路行、冇出路,既然已經走不下去,帶住小朋友,唯一出路就係放棄?」、「肥妹都走埋,其實冇野再輸唔起,冇野再放唔底,小朋友细,既然路行唔到只有大家放棄。」

之後,雯雯截圖分享了業主的對話記錄,見到業主表示已經給予多次寬限期,沒有交租金一樣要走。同時,雯雯又剪輯了愛犬肥妹的生活短片,在YouTube影片平台分享,寫道:「肥妹11年的回憶」、「真係好掛住你」。

可憐佢啲仔
個人冇誠信
租唔交
Disney就去到
冇錢交租
係咪準備生多件
死左先講
仲有人肯租比佢
業主通融下啦
去玩具反斗城買玩具就有錢,
生日幾個靚蛋糕就有錢,
交租就無錢
快啲死啦
開始明白點解d人話 係條女害左鳩致恒
其實條友都真係好撚煩,冇出路就快啲搞掂佢啦,日日喺到鳩叫
無撚錢交租關死咗隻狗咩事
都係嗰句 早死早超生 俾個機會佢啲仔同老公重新做人
社工做野啦, 強制送交保良局
用D小朋友o黎情緒勒索網民, 呢個女人真係好恐怖
出黎打工啦仆街
差個payme code
死咗隻狗,好傷心,冇心情交租
出黎搵客 200一次應該仲有Market
有錢養狗
買衫搞cosplay 買幾個貴蛋糕搞生日
冇錢交租
憑本事拖租,點解要比
依下好囉,比人趕走
啲錢咪就係攞咗去買衫搞cosplay,買幾個貴蛋糕搞生日囉,邊有錢交租
租霸正賤種
計好時間 等D人月尾出糧手頭鬆就過數施捨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞