有無人睇完求婚大作戰

36 回覆
6 Like 10 Dislike

有無人比佢啟發左 成功追返條女?
每個人都以為自己係套戲嘅主角 到最尾先發現呢套只係一套戲 溝過個好過喇
人地係山p
你係邊個呀 照下鏡先啦
夏天梗係睇夏天既劇 零秒出手

好L好睇,超熱血嘅故事,不斷咁調整策略,好似賽車tune 車咁睇
哈利路亞⋯⋯ next 好過
其實真係要好撚純既人 先覺好睇
山p係正 女係正
但套野 集集一樣忍屎忍尿 怕足十集?
下下咀邊收皮
溝女溝到咁 死撚左佢啦
仲要係出黎做野 再番高中都咁撚樣
中學雞 都無佢咁撚7啦 下下老懢式收聲
不過講友情幾好
愛情果邊 係禮 救番
山p依家仲正
你係多田老師
點樣啟發到
你比佢啟發到識得穿越時空?
套野仲有配角想溝女神果個肥矮
佢當條女係女神,街外人當條女係肉便器
佢繼續堅持,不停付出,一次又一次見條女比人中出即飛滴住精咁返黎療傷,永遠唔放棄
直到條女變左做火雞閪想定落黎先考慮佢
唔洗30 歲先要佢埋單仲想點
我睇到第5、6集就頂唔順
所以一直都唔知結局
條友都戇鳩 有得回到過去都喺度拖拖拖
我唔係叫佢溝過個,而係分分鐘佢喺婚禮表白都搞掂

成班朋友咁多年都無幫手都係豬隊友嚟

我都唔明點樣做到神劇
就算比你係男主角 生到咁靚仔 但一事無成 有閪鳩用咩性格懶懶閒咁 一齊都係辛苦大家
lm
我返唔到小學追女神喎
性格懶懶閒咁 一齊都係辛苦大家

你講中左重點

主角返去得一日時間
之後都只會變返當時既on9 仔

d 人成日屌主角拖 其實表白完結果都一定on9

所以結局係雙方改變現在既自己 先可以真正一齊
真係 我已經細個睇 都難頂 死頂哂
但重覆到呢 太多集 5集完會好好多
佢表白完或者會一齊,但唔會長久,肯定日嘈夜嘈
根本連做人基本責任心都無,一直想改變,但一直無付諸行動

學長唔好話佢高大靚仔有錢喇,呢啲都係bonus
咁多年都咁撚專一,咩都喺佢身邊從不缺席,會做好多嘢氹佢開心,已經完勝
結婚先嚟後悔有咩用,又唔係去到婚禮先知佢要結婚
條女結婚前仲去搵你已經係最大提示,仲要已經係成年人都唔知發生緊咩事咁,細個戇鳩都仲有得解釋

有無人比到理由我睇埋剩低嗰5集
小小戀歌
抱歌之聲
當我鼓起勇氣 對方已經唔係依個世上
唔睇劇情 剩係睇白滑大波長澤都夠哂理由
最後只會攞黎柒 冇人會一直係原地等你
最後要靠條女開門
男主正仆街
搶人老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞